ceturtdiena, 2020. gada 18. jūnijs

40 motīvi


Te nu tie ir, 40 uztamborēti motīvi. Un divreiz vairāk ielokāmi galiņi. Bildes kreisajā pusē melnas krāsas dzijas fice, tikko nopirktais kašmirs, apdarei un arī dažiem motīviem. Perfekta saskaņa ar krāsaino Noro Cashmere Flavor, garums apmēram līdzīgs 900m/100g, uz tausti melnais pavediens nedaudz mīkstāks un vienmērīgs rupjumā, tādēļ patīkamāk tamborējas par Noro. Tā ir lieliska sajūta, speciāli aizdoties uz dziju veikalu, zināt savu vajadzību, ļauties pārdevējas kompetencei un dabūt kāroto. Brīnišķīga dzija, aizraujošs tamboris, lielisks garastāvoklis - cik izdevusies diena! 


Kaudzītē paslēpušās arī gaišākas krāsas, akcentam dažos motīvos ietamborēju arī koši dzelteno un spilgti zaļo. Vēl dažas dienas atlikušo motīvu tamborēšanai (vajag 54) un tad pats aizraujošākais posms šajā tapšanas procesā - motīvu izkārtošana un savienošana. Vēl neesmu izlēmusi, vai grupēt pa krāsām (zilo stūris un sārto stūris), vai visus savienot haosā... Apdare būs melna, tieši kā vēlējos.


41. motīvs, speciāli pret gaismu nofotografēts. Vidusdaļā četras kārtas uztamborētas ar melno kašmiru, piektā un sestā kārta ar Noro pavedienu. Vizuālas atšķirības nav, protams, izņemot krāsu, šoreiz uztrāpīts ar pirmo reizi. Prieks un gandarījums.

Nav komentāru:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...