otrdiena, 2018. gada 4. septembris

Košums

Košs septembra sākums, ar neticami siltu laiku un zilām debesīm...  fonam. Īstais laiks arī šeit blogā atrādīt manu šīs vasaras gatavo tamborprojektu. Pirmos kvadrātiņus sāku tamborēt jūnijā, un tad visu karsto, foršo vasaru, lēnām un lēnām uz priekšu. Smalks tamborprojekts, lieliska dzija un brīnišķīgs galarezultāts. Jā, jā ... atskatās un saņemu komplimentus... un man ir milzīgs gandarījums un reizē prieks par paveikto. Pa lielam jau tikai džempītis, kārtējais apģērba gabals... toties cik daudz no sirds tajā ielikts, cik daudz pozitīvu emociju gūts tamborēšanas procesā! Un pieredze, to iespējams iegūt tikai radot un radot.  Šoreiz daudz nerēķināju, sarežģītas shēmas nezīmēju, paraudziņus netamborēju un neadīju... esmu jau pieradinājusi šo dziju, ļāvos iedvesmai procesa gaitā, mazliet pamodelēju plecu daļu, uzdrīkstoties riskēt ar tik slīpiem pleciem un šaurām pieguļošām piedurknēm manā vecumā (te smaidoša sejiņa). Izpārdošanas atlaižu bumā pat speciāli pielaikoju veikalā lētas trikotāžas džempīti ar šādu ļoti slīpu plecu daļu, atzinu par labu tādu modeli esam, finālā to pat nopirku. Man ir ļoti sarežģītas attiecības ar sintētiska materiāla rūpniecisko trikotāžu, pie vainas gan alerģiskas izpausmes, gan uzkrātā pieredze rokdarbu jomā, es noteikti neesmu kurpnieks bez kurpēm (atkal smaidošā sejiņa), man ļoti patīk ikdienā valkāt savus darinājumus. Tāpat man prieks, ka šis košais tamboris lieliski iekļaujas manā esošajā garderobē, varu vilkt ar zilajiem svārkiem, ar košākām vai tumšākām vienkrāsainām biksēm, pat dzeltenā, nedaudz apnēsātā, soma ir ļoti ok šajā komplektā. 




Tehniskos parametrus neatkārtošu, tie atrodami iepriekšējos mana bloga vasaras ierakstos (viegli būs sameklēt, ja ir interese, esmu slinka palikusi, maz šogad rakstu), gatava apraksta nav un arī nebūs, visvairāk man patīk radīt un nēsāt! Un pašlaik domās man jau cits projekts, radošais un vienlaicīgi atslābinošais zeķu adīšanas projekts šoreiz iekš instagram

 #monstersockkal2018

ar attieksmi kā pret aizraujošu spēli, no sirds iztrakoties ar zeķu dzijas galiņiem mazā projektā - zeķes! Iedvesmoties un pajūsmot par dažādām zeķu dzijām pasaulē, priecāties par citiem košiem zeķu pāriem, atklāt jaunus rokdarbnieču profilus. Pašlaik esmu atlasījusi savam projektam šādus mazos kamoliņus, košāku fonu par reiz izšūtajiem kaķiem tiem nevarēju iedomāties! 


Rezultāta bildes vēl nav, esmu iesākusi adīt pirmo raibo zeķi, bet izmantoju izdevību un vēlreiz, šoreiz skaisti, atrādu pagājušā rudenī adīto košo atlikumu kamolīšu zeķu pāri, bija šeit kaut kur arī foto elektriskajā apgaimojumā gada tumšakajā laikā, bet īstais krāsu salikums iedvesmai šeit:


Vienīgais mīnus šādam raibam adījumam ir daudzie dzijas galiņi, kas vēlāk jāieloca, bet lieliskais galarezultāts ir tā vērts. Laiks zeķēm! Lai košs rudens sākums!

2 komentāri:

Alise teica...

SVEIKA!
loti patik tava jauna topa plecu un kakla dalja! tik skaisti un harmoniski piegulj! Apakshu gan es noaditu tadu, ka piedurknes, bet - gaumes lieta!
Tev ljoti piestav koshas drebes! Nevaru tevi iedomaties ieksh vienkrasas peleka vai melna....ujjjj :-(
Tev ir zelta rokas, to tu pati zini, un paldies, ka blogo un dalies ar savu koshumu, valodu, pozitivismu un patiesu rokdarbu milestibu!
Lai tev veicas!!!

ceita teica...

Alise, paldies! Ļoti mīļi un sirsnīgi, esmu aizkustināta 💕💖 par apakšdaļu piekritīšu, varēja būt adīta, bet baidījos, ka sanāks kā vienkāršs valnītis un adīt ir daudz ilgāk nekā tamborēt... dikti kārojās ātrāk vilkt mugurā 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...