otrdiena, 2018. gada 18. septembris

Septembra zeķes

Mans pirmais zeķu pāris instagram kopprojekta #monstersockkal2018/ ietvaros gatavs! Esmu sajūsmā, ļoti patīk šī kopprojekta raibais zeķu košums, katru dienu azartiski apskatos jaunus zeķu procesus vai galarezultātu bildes. Jautri, interesanti, iedvesmojoši! Un adīt ļoti interesanti, faktiski jau nav paredzams galarezultāts, jo kamolīšos dzija izskatās savādāk, izadītas krāsas savstarpēji spēlējas, intuitīvi pirksti tver nākamo un nākamo krāsu, pavedienu gali krājas. Un tur arī tā košuma noslēpums, prast laicīgi nogriezt pavedienu, neaizadīties no viena kamolīša par ilgu... Šoreiz mainīju kamolīšus ik pa četrām kārtām, uzadīju abas zeķes līdz papēžu daļai, tad turpināju pēdu daļas. Koši zilos purngalus pievienoju no vienas veselās fices. 60 valdziņi, zeķu adatas Nr. 2, izmērs 39.    








6/2018 (sestais uzadītais zeķu pāris šogad)


Ieraudzīt zeķu košās krāsas tepat apkārt, rudens puķu dobēs ir daudz sarkano un dzelteno toņu, atrast arī mežā košumu, skatīties un ieraudzīt to ikdienā, dažreiz man sanāk arī nofotografēt. Un tad ir prieks padalīties! 


Šīs abas neviļus plauktā blakus sagadījušās ficītes savienošu nākamajā zeķu pārī. Atkal būs koši! Vispār laba ideja iešāvās galvā, zeķu adīšanas sezonā visus zeķu dzijas krājumus pārvietot no kastes uz redzamāko plauktu, tad ficītes visu laiku būs acu priekšā un kombinācijas pašas saveidosies. Tas varētu būt vēl aktuālāk rudens tumšajā laikā. Bet vēl jau viss lapu košums priekšā! Varbūt kādu jaunu šallīti noadīt? Dzīve starp kamoliem ir krāsaināka!!!

2 komentāri:

RitaGri teica...

Kāds ir projekta nosacījums? Dažāda raibuma kamoli vai jebkuras raibuma kombinācijas? Vispār traki kā monstri?
Tavas monstru zeķes košas kā jau tavas zeķes :)
Paskatījos arī citu raibumus.

ceita teica...

Man šķiet, ka striktu nosacījumu nav, es vismaz neatradu. Ideju uztvēri, tālāk jau spēle 😊😉 laika limits līdz 31.oktobrim. Īstenais zeķu adīšanas laiks! Nāc pulciņā!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...