pirmdiena, 2016. gada 18. janvāris

Strīpainais process

Man top ceturtā! Šis arī ir viens no pagājušajā gadā, rudens sākumā, iesāktajiem procesiem, ļoti gribēju rudens sezonai pavisam jaunu, svaigu šalli, bet kaut kā nesanāca. Iesāku, mazliet paadīju pašu sākumu, kamēr adījums vēl šaurs un ērts, tad sapratu, ka neuzadīšu ātri, tomēr ērtāki līdzņemšanai somā bija zeķu procesi, tādēļ vēl viens process iestrēga. Šogad esmu apņēmusies izkustināt, t.i. pabeigt agrāk iesāktos un nepabeigtos procesus. Un tieši laikā, līdz pavasarim vēl krietns laiciņš, tādēļ laicīgi pabeigšu šo strīpainīti un tuvāk pavasarim rotāšos. Pašlaik esmu atsāktajā procesā tik tālu tikusi, pēc segas motīvu satamborēšanas atkal patīkami kaut ko paadīt. Foto vieta - Bastejkalns, protams.







Telefonbildīte citā Rīgas pusē, šis ir krāsaini iesācies rīts, fantastiski skaists rīts:

 

Manas iepriekšējās strīpainītes, manas vismīļākās šalles, ļoti ērtas un siltas, visas valkātas ar milzu prieku, bet vienalga gribu vēl vienu :





2012. gada nogalē - 2012/12/brivdienas
2014. gada rudenī - 2014/09/rudenigi
2015. gada pavasarī - 2015/04/divdesmit-sestais-aprilis


Un ar googles palīdzību atrasts oriģināls (autores bezmaksas shēma), gan dažādu variāciju krāsu un dzijas, dažādu izpildītāju strīpainās šalles, ierakstot meklētājā vārdu salikumu sonnensegel pattern un apskatot atlasītos attēlus, ir ļoti daudz foto. Zemāk daži linki no atrastajiem:

ravelry/sonnensegel

sonnensegel

beauty-and-beast

free-pattern-friday-32

ein-sonnensegel

sonnensegel-so-gehts

sonnensegel-und-pfingsten-im-harz

sonnensegel

wat-is-er-fijner-dan-s-avonds-op-het


Man vislabāk patīk tāds šalles izstieptais variants, proti, es pieaudzēju retāk nekā shēmā norādīts, tādēļ šalle izstiepjas garāka un šaurāka, ērtāka nēsāšanai. Nevienai no manām strīpainītēm nav bumbuļa galā, tādēļ, ka es savas šalles nēsāju arī zem visdrēbēm un bumbulis noteikti traucētu. Nēsāšanas procesā šalle gan mēdz izstiepties, kļūst vēl nedaudz garāka un šaurāka, tādēļ arī es neriskēju ar papildus bumbuļa svaru.
 
Tātad, divas ficītes krāsainas dzijas un aiziet!
 
Lai jauka rītdiena!

4 komentāri:

RitaGri teica...

Skaistas visas strīpainītes. Un Rīgas skati - gan skaistais rīts, gan īpašais skats uz Brīvības pieminekli!
Šalles aprakstu saglabāju, varbūt noder...

Madara teica...

Skaistas strīpainītes.

ceita teica...

Paldies, kaut kā šonedēļ strauji progresē mans adījums, prieks adīt! Ziemas fona un aukstā laika ietekme laikam, pozitīvā nozīmē.

Agnese St. teica...

Lai ātri 4.strīpainīte top gatava! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...