sestdiena, 2016. gada 16. janvāris

Parasta sestdiena

Šodien tāda kā kreisās puses prezentācija bildēs sanākusi, jo patiesībā visu dienu darbojos tikai segas kreisajā pusē, ielocu dzijas galiņus. Motīvus beidzu satamborēt kopā jau ceturtdienas vakarā, tas gan darba nedēļas gaitā bija aši. Šodien tik raiti mans process vairs neizdodas, galiņu lērums, vilnas dzija diezgan piņķerīga, un laikam jau nav īstais galiņu ielocīšanas noskaņojums... nezinu, iet lēnu, pašlaik tikai divas trešdaļas no visiem galiņiem ielocītas. Fragmenti  no segas kreisās puses:










Tik daudz (nē, drīzāk maz) galiņu bija kaudzītē ap pusdienlaiku, pašreiz vakarā galiņu kaudzīte stipri lielāka. Grāmata nav speciāli fonā izvēlēta, bet atkal manas jaunā gada apņemšanās ietvaros izvilkta no plaukta, noliekot to pa rokai pie gultas, lai vēlreiz pārlasītu. Un tieši laikā, protams, jo janvāra devīze - vairot enerģiju. Esmu pareizi iesākusi jauno gadu - nedaudz gan pielāgojot mēneša uzdevumus sev - iet gulēt ātrāk (izdodas ļoti labi sala un sniega dēļ, pēc aukstas dienas acis pilnīgi līp ciet) vingrot (regulārāk), izsviest, pārvietot, sakārtot (izmetu veco tv, milzu kaudzi ar drēbēm, daudz krāmu no lodžijas un katru dienu piedraudu izsviest visus tos neskaitāmos lego štruntiņus, kam pamanos netīšām uzkāpt, hahaha... ), tikt galā ar kādu iestrēgušu procesu (šī mana gandrīz gatavā sega), vairot enerģiju, rīkodamies enerģiskāk. Ak, sapratu, kādēļ to galiņu ielocīšana šodien nevedas, jo šodien nemaz dīvānā nesēžas, visu dienu kaut ko daru un kustos. Novācu arī eglīti un noglabāju kastē eglītes rotājumus, vienlaicīgi arī plauktā parevidējot citas kastītes, man ļoti patīk tā sajūta, ka pēc eglītes noņemšanas istaba kļūst lielāka... un arī sestdienas vakara jaukā sajūta, ka rīt vēl viena brīvdiena!
Lai jauka rītdiena!

3 komentāri:

Sixspārne teica...

Deķītis gan skaists bezgala. Toņi, krāsu pārejas burvīgas!
Lai raiti un veikli diegu galiņi paslēpjas skaistajos kvadrātos! :)

RitaGri teica...

Tā nu tas ir ar tiem vienveidīgajiem darbiņiem, bet bez tiem darbs nebūs pabeigts. Lai fonā kaut kas skan, tad pirkstiņi raiti kustēsies. Un šodien solās gaiša ziemas diena, vismaz mūspusē.

ceita teica...

Paldies! Pabeidzu!!! Skatoties uz gatavo segu, tagad jau neskaitāmas domas par nākamajiem darbiem. Fotosesija būs citudien, tai gaisma un saule būs noteikti nepieciešama. Brīnišķīgas krāsas Pāces vilnai, ļoti patīk, tamborējot vai adot jau aizmirsies tas trakais mazgāšanas, skalošanas un kamolos tīšanas periods, ar milzums krikumiem. Tas vienīgais mīnuss, tikt pie skaistuma caur ērkšķiem....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...