svētdiena, 2014. gada 28. septembris

Rudenīgi

Svētdienas vakars un projekta Otrā Elpa 2014 rudens krustiņatskaite klāt, neesmu es vēl tā no sirds iekrustiņojusies, manas domas joprojām pie adāmprojektiem, ļoti vēlos pabeigt savu šalli, tā ir kļuvusi krietni garāka un strīpaināka, mazliet zaļāka, gluži kā koku lapas šoruden, joprojām zaļas, brīžiem pat šķiet, ka tādas zaļas arī nokritīs un zelta rudeni neieraudzīsim... Šonedēļ krietni meklējām rudens kļavlapas nospiešanai, dzeltenās atradām, bet sarkano nebija, tādas koši sarkanas tuvējos pagalmos tā arī neieraudzījām, toties kastaņi gan krīt uz nebēdu, dažu rītu steidzīgajā skrējienā pat žēl kādu skaistuli nepacelt.

 
 
 
 
Šonedēļ Narvesen ieraudzīju jaunu žurnālu HOME extra speciālizlaidums 4/2014, izskatās, ka tulkojums no vācu izdevumiem, bet lielisks ar to, ka tajā milzum daudz dažādu tambormodeļu ar zīmētām shēmām, tamborētas čības un zeķes, zolītes piešūšana, tamborētu motīvu shēmas, viss vienuviet vienā žurnālā, krievu valodā. Iegādājos izdevumu nedomājot (EUR 4,40), kaut gan atsevišķi modeļi bija atpazīstami no dažiem mājās esošajiem vācu žurnāliem, bet šis ir biezs un tāds kā modeļu apkopojums vienā izdevumā, rekomendēju!!!
 
 
Jauku nākamo rudens nedēļu!

3 komentāri:

Jucus teica...

Many thanks for these wonderful photos again, Ceita! This autumn is very nice!

RitaGri teica...

Tavā šallē raksti un krāsas kā šinī rudenī.
Jā, sārto kļavlapu maz, jo nav bijušas niknas salnas. Bet dzeltenās tik dzeltenas - skaistas.
Gaidīsim, kas tev uztaps no jaunā žurnāla.
Es šodien iemēģināju roku kādā citā tehnikā. Agrāk tika darīts skolas laikā. Parādīšu trešdien. Bet saturs arī rudenīgs.

Daina teica...

Kad man pietrūkst krāsu, vienmēr ieeju Tavā lapā Ceita, zinu ka sasmelšos idejas ilgam laikam . Paldies par krāsām un noskaņu, skaisti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...