svētdiena, 2012. gada 26. augusts

Vēlās vasaras krāsas

Nedēļas bilance (izņemot sestdienu) -  darbdienu vakaros uztamborēti 20 jauni kvadrātiņi, bez dzijas galiņu ievilkšanas, tātad patreiz kopējais motīvu skaits ir 41 + 20. Ja rēķina attiecībā pret topošās segas izmēru, tad tas ir maz, bet ja ar tiem apklāj manu mīļo pagalma soliņu, tad pat pāri paliek - priekš otra soliņa.



Par sestdienu ir atsevišķs stāsts, eksperimentēju kādu tambormusturu, uztamborēju lielu gabalu, bet rezultātā šorīt to visu izārdīju, pat nenofotografēju, bet vajadzēja gan, jo musturs skaists, dzija fantastiska, bet mans iedomu rezultāts iztamborēts nebija īstais. Vaina manā galvā, jā, lai iegūtu izsapņoto, ir jāizdzīvo šādas sestdienas, diemžēl... Bet šis rīts nāca ar apskaidrību, ap sešiem pārlapojot milzu žurnālu kaudzi, atcerējos vasarā izsapņoto, atkal priekšā viena sestdiena, lai no jauna eksperimentētu.
Sveiciens svētdienā! Mans un Martas kopdarbs, pieskaņots fons dzijas ficītes beigu pavedienam (šādu puķīti var zibenīgi izveidot no Lang Yarns Jawoll Magic)
 
  
Krāsainu nākamo darba nedēļu!

5 komentāri:

Anonīms teica...

kāds košums, Ceita! Riktīgs dzīves košums! :)

Maija teica...

Sedziņa taisni kā priekš tā soliņa. Abpusēja saderība!

Alise teica...

...jā, citreiz pat uzreiz neatrodu vārdus, lai nokomentēt tavus brīnumdarbus! Sega top ļoti ļoti glīša. Kur palika zig-zag jaciņa? To jau noteikti noadīji?
p.s. prieks redzēt bildēs, ka iemīļoji tamborēto Noro jaku. Varbūt pastāsti, kā dzija valkājas, mazgājas?

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Ik reiz priecājos par Tavu darbiņu košumu!Tie tonīši ir tik priecīgi!
Vienmēr nodomāju,ka jāpajautā,kur Tu iegādā tās superīgi košās melanžētās dzītiņas?:)

ceita teica...

Paldies par jaukajiem komentāriem! Pašu jaciņu uzadīju, bet vēl neesmu pabeigusi adīt apdares malu no kidmohēras, adu ar Nr.3 adatām,34 valdziņu platumā, vienmuļš sviķeļa raksts, ļoti garu malu vajag, nekādi nevaru vienkrāsainu, bet ļoti mīkstu un spilgtu maliņu uzadīt. Būs, būs, būs mana jaciņa gatava!
Noro dzija ir fantastiska, mazgājot mazliet tamborējums pastiepās, bet īsti laikā, tagad ļoti veiksmīgs roku un jakas garums izveidojies. Neveļas, nepūkojas, lielisks materiāls, viegls, pēc mazgāšanas mīksts, vairs nekož nemaz, nav ne karsti, ne auksti, vienīgais mīnuss cena, bet kopsummā Noro ir katra iztērētā lata vērts!!! Paldies lieliskajam veikaliņam Hobbywool Vecrīgā, sirsnīgajām un laipnajām veikala meitenēm, tā ir vieta, kur mēdzu iegriezties ar prieku, par spīti mana maciņa ciešanām.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...