svētdiena, 2011. gada 3. aprīlis

Saulainā pavasara svētdiena



Gaidījām apsolīto silto un saulaino dienu, bet sagaidījām vien saulīti, silti nebija, pie jūras šodien bija pavisam vēsi, pūta liels vējš. Atradām vietiņu kāpās, aizvējā, sasildījāmies, lielākie bērni padzenāja bumbu, tad palīdzēja fotosesijā, bet mazais tikmēr ratos saldi gulēja.





Tamborsegas lielums 160*200 cm, patreiz tieši gultas lielumā, pabiju pagājušajās brīvdienās dziju  veikalā, nopirku vēl 500 g tumšo toņu dziju, bet pēc nedēļas tamborēšanas dzijas nemaz vairs daudz nav atlicis. Nolēmu, ka tamborēšu vēl tos pašus motīvus, līdz dzija izbeigsies, tad arī sega būs gatava. Cik patreiz motīvu- nesaskaitīju, bet būs ap tūkstoti.
Otrajā bildītē- mana adītā saldā sega. Izmērs apmēram tas pats, bet svars!!! Daudzreiz vieglāka, salocītu var viegli ielikt parastajā veikala maisā, bet tambordeķim vajag daudz lielāku maisu, atradu skapī tādu pavisam lielu no papīra, kurā reiz lielo ziemas jaku no veikala atnesu. Pabeigšu tambordeķi, tad svēršu, cik dzijas būšu tajā satamborējusi.


Skatījos šorīt uz sīpolu kasti, saulītē loki stiepjas krietni ātrāk garumā, šī jau mūsu otrā raža šogad būs, un atcerējos, ka man skapī ir jaka pavasara zaļumā, uzadīju to pirms diviem gadiem, šogad jakai piedurknes palabošu,  izstiepās tās garumā , bet uzlocītas traucē darboties. Atradu krājumos arī pieskaņotas krāsas dziju, adīšu jaunas piedurknes, tad arī pašai jakai būs svaigāks izskats.
Saulainu un siltu nākamo darba nedēļu!

3 komentāri:

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Tās segas ir burvīgas!Mana favorīte pirmā -tamborsega!!!

Anna teica...

Vareni! Gaidu pabeigtās segas svaru...

Tīna teica...

Apbrīnojami skaistas, milzīgas segas un jauki fotomodeļi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...