trešdiena, 2011. gada 13. aprīlis

Manas krāsainās segas



Sākšu ar to, ka joprojām turpinu tamborēt segu, vēl atlikuši pēdējie dziju gali, top pēdējie motīvi, kurus ietamborēju  pēdējā motīvu rindā. Un tad vēl tie visi jāsaskaita, pēc tam  arī  gatavā sega jānosver. Manās domās lēnām iezogas cerību stariņš, ka tuvākajās brīvdienās tambordeķi pabeigšu.


Un sevi nedaudz uzmundrinot, kā arī jums par prieku, te manas košās krāsainās segas, pašas košākās un krāsainākās, vienu no tām adījusi mana mamma, bet pārējās gan manējās.


Saulainu garastāvokli beidzot sagaidītajā pavasarī!


6 komentāri:

Ilze Damberga teica...

Fantastiskas krāsas, tik siltas un saldas. Jau kādu laiciņu apbrīnoju to lielo pacietību un darbu, kas jāiegulda tik liela mēroga darbos. Man ļoti, ļoti gribētos tādā segā ievīstīties :)

Inese teica...

nu patiešām tik koši, krāšņi, dzīvi - ļoti, ļoti skaistas visas segas. Tāda maģija tām, ka nevienu pat nevar izcelt kā smukāku - visas ir fantastiskas!!!
Ļoti interesanta ir tā ar asākiem vilnīšiem, tur tās pūkainās rindas patiešām ir tiiik pūkainas...

Елена (Динни) teica...

Замечательные пледы!Яркие!Как раз для пасмурной погоды:))

ceita teica...

Paldies!
Tagad sanāk man katrā istabā pa spilgtam , košam akcentam- segai. Katra sega ar savu tapšanas stāstu. Bet domās jau esmu pie nākamās, manu puišu gultām arī vajagot, bet krāsa tad jau laikam zilā parādīsies.

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Kā man patīk tās Tavas krāsainās segas!!!:))

Crissi teica...

Hi,
fantastic, wonderful works!!
Greetings Crissi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...