otrdiena, 2010. gada 30. novembris

Ziemassvētku rotājumi- piparkūkas

Man patīk šķirstīt rokdarbu žurnālus, to man sakrājies ir daudz. Un tad dzimst idejas, šoreiz manu rotājumu izgatavošanai ir idejas no trīs žurnāliem, Anna speciāli dāvanas 1996,  Anna speciāli Ziemassvētkiem 2006 un Lena 11 2010. No pirmā ir ideja par auduma aptamborēšanu ne tikai kvadrātam,  bet arī citai formai, no otrā ir tamborētā sirsniņa, bet no jaunākā ir krustiņotās sirsniņas shēma- fragmentiņš no galdauta. Rotājums ar pērlītēm ir mans papildinājums, tāpat arī diegu krāsas ir piemeklētas no maniem krājumiem, pieskaņotas  jau esošajai Ziemassvētku rotājumu kolekcijai.


Sākumā gribēju tikai krustiņotas piparkūku sirsniņas, bet to izšūtais izmērs man sanāca ļoti pieticīgs, tādēļ bija jādomā, kā tās pienācīgi noformēt. Izšuvums uz aidas 16, ar lina efektu, diedziņi 2 kārtās, DMC un Anhor. Katra rotājuma puse savādāka.
Te pusgatavas, aptamborētas,  pirms kopā satamborēšanas

Satamborēju kopā, ielocīju tambordiega galus, pildījumā vate apjomam,  vēl tikai pieskaņotas lentītes un galarezultātā tapa divi piparkūku rotājumi, diametrs gatavam rotājumam 7 cm. Izgatavošanas process aizņēma divus vakarus.

Nav komentāru:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...