svētdiena, 2016. gada 10. janvāris

Ziema!

Sniega baltums ir ideāls fons koša tamborējuma demonstrēšanai. Apvienojām šodien pastaigu pa sniegoto mežu ar fotosesiju manai gatavajai zvaigznei - tamborētajam zigzagam pa apli. Ar krāsām esmu pilnībā pielabinājusies šī gada saimniekam - pērtiķim, jo Ugunīgā Pērtiķa gada krāsas: sarkanā visas nokrāsas, oranžā, zelta un violetā, bet krāsas, kuras nepatīk pērtiķim, - zilā un melnā. Man šķiet, ka melno gan nedaudz vajag, vismaz akcentam, tieši tik, cik manai zvaigznei, lai tās pārējās traki spilgtās krāsas vēl vairāk izceļas. Iztamborētās dzijas kopējais svars apmēram 1,2 kg, izmērs diametrā apmēram 160 cm. Pēdējo kārtu aptamborēju ar to pašu interesanto nobeiguma rakstu kā eglītes rotājumu aplīšiem - viens savienojuma stabiņš, viena gaisa cilpiņa, viens savienojuma stabiņš, viena gaisa cilpiņa utt. Ar rupju dziju šādi tamborēta arī izskatās ļoti skaista nobeiguma mala.



 
Rokdarbnieces  zābaki, ieraudzīju tos veikalā un uzreiz tajos iemīlējos, ha, ha..., pat iedomāties nevarēju, ka mans gājiens uz veikalu pēc vienkārši siltiem ikdienas ziemas zābakiem vainagosies ar tik skaistu galarezultātu, super, super, super! Un es nespēju nepadalīties savā priekā, stulma daļa zābakiem ārpusē ir no bieza auduma, kas dekorēts ar piešūtu efektdziju, lejas daļa gan no ādas, iekšpuse dabīga vilna. Un krāsas!!!
 

 
Šajās brīvdienās turpināju Pāces vilnas segas satamborēšanu, lūk, cik raibi tie pēdējie kamolīši, ar kuriem jāsatamborē.
 
 
No oranžajiem kvadrātiem esmu veiksmīgi aizvirzījusies caur dzeltenajiem un sarkanīgajiem uz otru segas stūri pie zaļajiem, arī nedaudz zilajiem, nākamās nedēļas gaitā pa vakariem sega būs gatava. Ar šo motīvu savienošanas variantu esmu panākusi gluži jauku efektu, proti, sega ir kļuvusi lielāka, 70 gatavie motīvi šādi satamborēti kopā būs pietiekošā lielumā lielajai gultai, ļoti jauki, būs man jauna silta sega.
 


 
Vienas dienas projekts - nepieciešams viens skaists pom-pom, divas brīnišķīgas ficītes parupjas dzijas, skaistas adatas Nr. 7 piemērotas tik skaistam procesam un auksta diena aiz loga. Rezultāts - cepure.
 
 
Lai skaista nākamā aukstā nedēļa!

3 komentāri:

RitaGri teica...

Zvaigzne iespaidīga un efektīga!
Un zābaki! Tos pamanīju uzreiz, tiešām īsti rokdarbnieču zābaki. Novēlu tiem tikai sniegotas ielas!
Lai raiti sokas kvadrātu satamborēšana!

ceita teica...

Uh, pabeidzu satamborēt pēdējo no motīviem, raita gan izdevās šonedēļ satamborēšana. Vēl gan dziju galiņu lērums, bet tas vien nieks.

Ana Love Craft teica...

Stunning crochet works! Fabulous photos and lovely boots!I love snow!
Have a fabulous weekend!
Hugs and love from Portugal,
Ana Love Craft
www.lovecraft2012.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...