sestdiena, 2012. gada 16. jūnijs

Uz zoo!

Bildītes tapušas pirms nedēļas, paspējām vēl aiziet uz zoo visi kopā, mūsu fotogrāfiju albums ar zoo bildēm papildināts tiek katru gadu. Šogad izdevās noķert kadrā putnus ar krāšņajām atvērtajām astēm, vienam es sekoju diezgan ilgi, daži droši pastaigājas pa visu zoo teritoriju. Žirafes visas četras laiski sildījās saulē, zoo pavadījām visu dienu, vēlā pēcpusdienā gribējām vēl doties uz bērnu pilsētiņu, bet .... neaizgājām līdz mērķim. Mārtiņš neveiksmīgi nokrita ar velosipēdu un kāja pagalam, tagad visā kājas garumā ģipsis līdz jūlija beigām. Pirmā nedēļa pēc negadījuma pagājusi, pārkārtota visa mūsu ikdienas dzīve slimnieka vajadzībām, sašķobījušies daži vasaras atpūtas plāni visiem kopā. Bet dzīve turpinās!

Kāds skaistums, kādas krāsas, saulē spalvas spīd un viz! Iedvesmojošas krāsas kādam nākamajam rokdarbam.


Un par spīti tam, ka mana ikdiena paiet stresa pilnā algotā darbā, bet vakari- izklaidējot manu slimnieku, turos un čakli tamborēju. Ja sanāks, rītdien kādu tamborprocesa bildīti ielikšu.   

Jaukas brīvdienas!

5 komentāri:

Alise teica...

Lai Mārtiņš ātrāk veseļojas!
Mārtiņa mamma lai nestreso!
Bildes ir fantastiskas.
Pāvs patiešām ir karalisks putns...

Unknown teica...

Traki ar tiem riteņiem... Traki tavam puikam izgāja... kaut ātrāk tā kāja atlabtu...
...manējam pagājušā gadā ritenis izrāva gaļas gabalu ārā no bērna kājas... turējās kā vīrs, kad ielāpus lika...

dace teica...

Nabaga bērns. Tagad vismaz viena vieta ko smuki apzīmēt: ģipsi, lai labāks noskaņojums!

ceita teica...

Paldies par līdzjušanu un uzmundrinājumu! Turējās kā vīrs slimnīcā, protams, tagad jau apradis ar situāciju un visus mūs sāk komandēt. Beidzot dabūjām kruķus, lai tiek līdz pagalma soliņam, vēl tikai jāmācās ar tiem pārvietoties. Un tad jau pagalma draugi droši vien arī ģipsi apzīmēs...

Jucus teica...

Great photos! Wonderful colours! Thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...