sestdiena, 2012. gada 26. maijs

Iekritu gan... jeb eksperiments

Atkal iekritu ar Noro (Cashmere Flavor-  Viscose 60%; Polyamide 25%; Wool 15%; 9m weigh 1g=1kg runs 9000m, veikals Hobbywool), esmu vāja, tas nudien nav jaunums. Krāsu bagātība mani pārsteidza, ilgi nevarēju izvēlēties, sirds vilka uz spilgto un gaišo krāsu pusi, bet tomēr prātīgi apstājos pie salīdzinoši tumšāko krāsu kombinācijām.  Ļauties eksperimentam, izdevās! Esmu sajūsmā, ideāls materiāls smalkiem tamborējumiem. Pagaidām vēl nezinu, kā dzija uzvedīsies  nēsājot, uz tausti tamborējums šķiet mīksts, formu tur lieliski. Pamēģināju dažādu rupjumu tamboradatas, šoreiz apstājos pie tamboradatas Nr.2,5. Tikko uztamborētās pirmās puķītes:


Krāsa Nr.156, puķīšu motīvs no žurnāla Наталья 2012 maijs-jūnijs. Man patīk tamborēt, puķītes jo īpaši, ļoti patīk. Pārējie nepabeigtie darbi tagad mazliet pagaidīs, jo esmu aizrāvusies ar šo jauno procesu. Uztamborētās puķītes diametrs 10 cm.



Izvēlējos arī kamolīti no Noro krāsas Nr.152, kombinēšu to kopā ar kaut ko zilu vai zaļu, visticamāk tamborējumā, bet varbūt tomēr nē. Tik skaisti kamolīši, vai ne? Ļauties fantāzijas lidojumam, kaifs darboties ar tik lielisku dziju.


Jaukas brīvdienas!



4 komentāri:

RitaGri teica...

Pilnībā izdevies eksperiments! Un puķītes nebūs garlaicīgi tamborēt, jo katra jau sanāk savādāka. Un kopumā skaisti. Būs vasaras jaciņa vai vestīte?

ceita teica...

Paldies, Rita! Būs skaistumjaciņa, būs arī puspuķītes, tikko uztamborēju vienpadsmito puķīti, fantastiski skaists krāsu salikums, jā, katra puķīte savādāka krāsās. Pilnīgs kaifs tamborēt, esmu sajūsmā!

Alise teica...

Olit, vai nevari ieskanēt puķītes shēmu noo žurnāla?

ceita teica...

Alise! Jā, jā, es nofotografēšu shēmu un nosūtīšu Tev uz epastu.
Žurnāls (krievu valodā) vēl ir nopērkams Narvesen kioskos, cena zem diviem latiem, tajā ir vēl daudz kas interesants vasarai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...