trešdiena, 2011. gada 19. janvāris

Adīts spilvens

Trīs vakaru darbs, rupjas adatas, gatavs spilvens un dzija no krājumiem. Musturs- pīnes no vecajām Verenām, sakombinētas no vairākiem džemperiem.


Uzmetu 58 valdziņus, dzija Online 50% kokvilna un 50% akrils, adāmadatas Nr.6.


Gatavā spilvena lielums 38*38 cm, abas puses vienādas, adījums pārlocīts uz pusēm un malas satamborētas ar Nr.5 tamboradatu. Nepieciešamais dzijas daudzums- 4 ficītes pa 50 gramiem/ficītē 70m.


6 komentāri:

Inese teica...

spilventiņš mīlīgs, bet žēl, ka tās pīnes tai raibumā pazūd... Varbūt dzīvē nemaz tik raibi neizskatās?
A kas Tev tas par brīnumu spilventiņam fonā - tur nu ir kaut kas pilnīgi manā gaumē!!! Vari to sīkāk pafočēt un pastāstīt, neatceros, ka Tavos rakstos būtu ko tādu iepriekš redzējusi...

ceita teica...

Spilvens dzīvē patiešām izskatās labāk nekā foto, nemāku es tos raibos fotografēt. Vidējo pīni speciāli adīju lielu, lai ar savu faktūru nepazustu raibumā.
Fonā ir veste no maniem studiju laikiem, tai apmēram 17 gadu, bet labi saglabājusies, vienīgi tagad par šauru, tad nu štukoju no tās pārtaisīt kaut ko mājai.
Patiesībā to veco rokdarbu mājās ir daudz,vairums no tiem labi kalpo joprojām, bet blogā rakstu par jaunajiem.

Inese teica...

lūdzu, lūdzu, uztaisi atkāpīti arī par saviem vecajiem darbiņiem, tie taču arī ir pelnījuši "otrās jaunības eliksīru" un apjūsmošanu...

Tajā vestītē apmēram ir skaidri rakstiņi - tur taču arī ir tavi smukie vilnīši?, zem tiem tas rakstiņš ir tas, kur pa 3 valdz.saada? un manas mīļās pīnes... - cik fantastiski tie izskatās kopā!!!

ceita teica...

Inese!
Apsolos kādreiz sabildēt un parādīt arī senākus rokdarbus, citādi var sākt domāt, ka es tikai vilnīšus adu.... Bet esmu atkal strādājoša mamma uz pilnu slodzi, tad nu gaidu pavasari, kad vakari būs gaiši, mani šī tumsa beidz nost.

Inese teica...

Tu tik līdz tam laikam nesašķērē šito smuko vesti :) No sākuma sabildē...

Inese teica...

Paldies Tev par jauko blogu, atnāc pēc balviņas - http://pieineses.blogspot.com/2011/01/davana-ir-divreiz-vertigaka-ja-to-dava.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...