sestdiena, 2011. gada 1. janvāris

Bērnu Ziemassvētku dāvanu spēle- manas gatavotās dāvanas

Mans rūķa pienākums šīs spēles ietvaros ir izpildīts, visi ir saņēmuši savas dāvanas- divi puikas un viena jaunkundze. Pirms dāvanu saiņošanas un nosūtīšanas visus trīs darinājumus nofotografēju kopā, tagad tie aizceļojuši katrs pie sava saimnieka uz savām jaunajām mājām.


Motīvs mašīnai ņemts no žurnāla CrossStitcher, kurš nopērkams pie mums Narvesen lielajos kioskos, Nr. 228, 08.2010.  Oriģinālā bija šūts uz 11 aidas, bet man tik rupjas krājumos nebija, tadēļ izlīdzējos ar 14 aidu,  mazliet tonētu, bet uzdruku nevar šoreiz redzēt, jo izšuvums ir ļoti košs,  DMC diedziņi trīs kārtās, kontūrdūrienam divās kārtās . Arī diedziņu krāsas mazliet pamainīju, pielasīju no krājumos esošajām, mazliet palielināju izšujamo svītraino fonu, izšuvums sanāca lūk šāds:



Noformējumam izšuvumu blīvi aptamborēju ar pieskaņotas krāsas tambordiegu, tamboradata Nr.1,25, pēc tam piešuvu pie jau gatava spilvena, šoreiz spilvens sarkanā krāsā, košs, spilgts, pieskaņots mašīnas krāsai:




Abi divi spilveni blakus, skaisti, vai ne? Tagad pamazām šuju vēl trešo, mašīna būs zila, spilvens tāds pat sarkans, spilvens būs manam mīļajam piecgadniekam Mārtiņam, atrādīšu jau gatavu.  


Un šeit galdauts jaunkundzei, izšuvums uz aidas 18, šūts ar vienu diedziņu, DMC divi  melanži, izšūts viens motīvs no mana saulainā dārza(Inc Circles Garden Star dizains).  Izšuvums aptamborēts ar tambordiegu, miksētu ar zeltītu pavedienu, un uzšūts uz gatava galdauta.

Sīkāk par šo jauko apdāvināšanās projektu var lasīt mūsu forumā www.krustduriens.lv
Laimīgu Jauno gadu!


3 komentāri:

Anda teica...

Man Tavs variants spilvenam patīk labāk par oriģinālu :)

ceita teica...

Paldies, Anda! Es jau ļoti centos!

Irēna teica...

cik skaisti un rūpīgi, varu tikai apbrīnot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...