pirmdiena, 2020. gada 13. jūlijs

Lieliskie 54 motīvi


Mēnesis ar astīti un gatavs, paralēli krustiņošanai un zeķu adīšanai. Burvīgs, lielisks, fantastisks un ļoti izdevies galarezultāts! Vislaikietilpīgākās bija apdares detaļas un tikai tādēļ, ka melnas. Melns ir brīnišķīgs, bet ļoti grūti ar tumšu un vienkrāsainu darboties, diezgan garlaicīgs man šķita beigu process. Pierunāju sevi, motivēju un paslavēju, un ar domām par nākamajiem brīnišķīgajiem projektiem izdevās sestdien šo  projektu pabeigt.


Viena ceturtā daļa. Šī bilde arī noderēs piegrieztnes pētīšanai. Nav izteiktas sānu vīles, nav izteiktas plecu vīles. Šādi var redzēt arī motīvu locījumu vietas. Nēsāšanas procesā var mainīt priekšpusi ar mugurpusi vietām. Pirmais zilais trīsstūru topiņš dažreiz man pavisam netīšām nepareizi uzvelkas.


Melns tīkliņš, tik vienkāršs un iederīgs šim modelim. Melno dziju piemeklēju pēc rupjuma un sastāva, tas nav Noro, bet itālu kašmirs. Pašlaik nezinu, kā melnais uzvedīsies nēsājot, veikalā man apgalvoja, ka pavediens atvēršoties. Šis Noro Cashmere Flavor mazgājot arī atveras, intuitīvi jūtu, ka būs ok saderība. Pašlaik vēl nav mazgāts, vien notvaicēts ar gludekli.


Tātad, vēlreiz īsais kopsavilkums, lai nav uzreiz jāmeklē vecākos ierakstos. Dzija Noro Cashmere Flavor atlikumi no trīs dažādu krāsu salikumu iepriekšējiem projektiem (visvairāk c.156, nedaudz c.152 un pavisam nedaudz c.163, mazāk kā 300g kopumā), tamboradata Nr. 2,25, melnais kašmirs apdarei (apmēram 900m/100g, izmantoju gan tikai mazāko pusi no nopirktā), modeļa iedvesma no senāka žurnāla krievu valodā, bet ar manis pārveidotu trīsstūra pamatmotīvu shēma šeit un pielāgotu dzijai un manam izmēram, apdare fantāzijas lidojums (individuāla vēlme pēc garākām piedurknēm).... un mazliet brīva laika tamborēšanai. Tik vienkārši! Un tik lieliski! 

2 komentāri:

RitaGri teica...

Lieliski gan! Un man patīk tā komunikācija ar sevi. Bet tā dažkārt jau notiek, lai tiktu pie rezultāta.

ceita teica...

Paldies! Nākamās pāris nedēļas atpūtai un jauna procesa vilinājumam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...