trešdiena, 2016. gada 2. novembris

Otrais novembris

Sveiciens novembrī! Pirmais sniegs sagaidīts, to šorīt arī mans suņuks iepētīja... jaunatklāšanas prieks un sajūsma gan esot izpalikusi... nemīl mans suns slapjumu. Novembra mēnesi meteo sola aukstāku kā parasti, šādu ziņu izlasīju jau oktobra beigās, tāpat kā oktobra pēdējā brīvdienā pabeidzu adīt baltās vilnas zeķes - manam dejotājam, izmērs apmēram 41-42, parastā baltā šķeterētā divkārtainā vilnas dzija, kā vienmēr no ficītes kaut kas palika pāri. Intereses pēc saliku rindā pagājušā gada kamolīšus un šī gada, ... ir atšķirība. Šī gada pirkumam vilna asāka, pavediens grodāks un mazliet plānāks, krāsa gan tā pati. Tādēļ man jau adot šķita, ka vilna kož, par adīšanas procesu nebiju sajūsmā, ļoti grūti tādu kodīgu dziju adīt pamīšus ar glauno zeķu dziju procesiem, bet ir darbiņi, kas vienkārši ir jāpaveic, patīk vai nē... Vajadzētu arī jaunus valnīšus uzadīt, (tikai valnīši vien, atsevišķi uzvelkami), akurāt no pāri palikušajiem baltajiem kamolīšiem sanāks, vien jāpievieno kāds krāsains pavediens ornamentam. Būs iedvesma, būs arī jauni valnīši...




Zeķes gan izdevušās jaukas. Adījumu notvaicēju - zeķes vēl jaunas, tīras, vienkāršas ... un skaistas. Uzstāsies novembra koncertā uz Nacionālā teātra skatuves un, protams, ka arī vēl citos mēģinājumos un koncertos, kas šajā sezonā ieplānoti. Un sezonas beigās tās kļūs pavisam nogurušas no dejošanas, sakrāsojušās no pastalām, izstaipījušās un nedaudz savēlušās... un tad jau būs laiks jaunām zeķēm.

64 valdziņi, zeķu adatas Nr.2

Lai silti novembrī!

2 komentāri:

RitaGri teica...

Balti sniegi, baltas zeķes. Pirmais sniegs parasti ap valsts svētkiem uzsniga, šoruden tā kā paagri, bet tā nu ir. Mūspusē jau otrais.
Lai raits deju solis dejotājam!

ceita teica...

Mīļš paldies! 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...