pirmdiena, 2016. gada 6. jūnijs

Labo sajūtu nedēļa

Adīt vienu zeķi divas nedēļas, absolūtā brīvā laika trūkumā, vienlaicīgi galvā neskaitāmus citus projektus analizējot, un tad - hops! otru zeķi uzadīt pa vienu dienu! Tieši tāpat kā ar ūdenspriekiem, gaidīt peldētsezonu visu ziemu un tad - peldēties jūrā pat dienas trīs no vietas - kaifs! Un savu dziju kāmi uz diētas uzsēdināt iepriekš krietnu laiciņu, un hops! kg trīs "laimes" Brīvdabas gadatirgū nopirkt... jā, izrādās, laimi var nopirkt... tik vienkārši, būt īstajā vietā un laikā... es arī tur biju, tirgū, lielā burzmā, bet par spīti tai, iedvesmojos, smaidīju, priecājos, baudīju, un noguru... ikgadējais jaukais pasākums, kuru noteikti ir jāapmeklē!








ļoooti ērts sēžamais, tāda jauka lidojuma sajūta, vien adāmā rokās pietrūkst.... ja man būtu dārzs, tad šis būtu visforšākais atpūtas stūrīša elements...



atpazīstami maisiņi, vai ne? un atkal nenogurusi skandinu, Pāces vilnu (vai kā Krievzemes saitos dēvē - Dundaga) obligāti ir jāizmazgā PIRMS adīšanas ... tamborēšanas, jo pretējā gadījumā neapdomīgi viegli var sačakarēt darbotiesprieku... Un manās mājās drīzumā būs lielā veļas diena... es lietoju Woolite speciāli vilnai, skaloju rūpīgi ļooooti daudz ūdeņos, matu balzāmu nežēloju, lielo fici žāvēju apmēram diennakti saulainā laikā, un tikai tad mīksti satinu lielos kamolos, vienlaicīgi milzum daudz asu gruzīšu no dzijas pacietīgi izlasot... sagatavošanās darbiņš būs ne pa jokam pirms lielā tālāk darbotiesprieka!






Man atvaļinājuma nedēļa ietrāpījās, brīnišķīgais saulainais laiks šonedēļ bija noteikti mana visskaistākā dzimšanas dienas dāvana, bet vislielākais pārsteigums - bērnu dāvinātā dzeltenā!!! orhideja (kā viņi to dabūja gatavu, ka pat mana vērīgā acs neko iepriekš nemanīja?) Jūnijs patiešām ir sācies lieliski, esmu priecīga un pateicīga par tiem laimīgajiem mirkļiem, kurus piedzīvoju... vienā bildē arī Noro laimīgie kamolīši ietrāpījušies, tie sāks jaunu otro dzīvi... un šoreiz labās sajūtas noķertas telefonbildītēs, kā jau atvaļinājumam piedien...
 
Lai jauka nākamā vasaras nedēļa!

2 komentāri:

RitaGri teica...

Novēlojies, bet dubultmīļš sveiciens dzimšanas dienā! Jā, īpaša orhideja tev sagādāta ! Un jaunie dzijas krājumi- laime adītājas sirdī. Zeķes raksts un krāsa- ideāls saskaņojums . Ak, un jūra, jūra vien.... Un Brīvdabas muzejā tirgus vēl tikai manos "kaut kad" plānos. Lai tev veiksmīga arī šī vēsā nedēļā!

ceita teica...

Rita! Mīļš paldies par sveicienu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...