sestdiena, 2016. gada 2. aprīlis

Domās par galarezultātu


Arvien vairāk pētoši skatos uz logu, kuram aizkari paredzēti, un domāju par galarezultātu. Materiāls ir pasmags, ja to salīdzina ar smalkajiem kokvilnas tambordiegiem, tādēļ nedaudz uztraucos, vai pēc motīvu savienošanas gatavais aizkars ar savu smagumu pārāk daudz neizstieps augšējos apaļos motīvus, ieveidojot tiem vieglu elipses formu. Agrāk tamborētie virtuves aizkari (no akrila), precīzāk tiem garākā mala, ir apmēram līdz palodzes augstumam, tiem laika gaitā nav novērojama motīvu izstiepšanās. Domās savam istabas logam analizēju variantu tikai par tamborētu augšējo aizkaru paneli visa loga platumā, logs sastāv no rāmja trīs daļām, platums apmēram kā trīs virtuves logi kopā, būs vairāk par trim metriem, bet gar malām visā garumā līdz grīdai iztēlojos caurspīdīgus vienkrāsainus (kādā krāsā? nezinu, visdrīzāk jau ne baltus). Domāju, domāju .... un tikmēr tamborēju.... nākamos motīvus.
 
Šonedēļ uztamborētie pieci motīvi, musturs tagad jau galvā... šo motīvu diametrs apmēram 18 cm.






Mežs pilns ar skudrām un .... cilvēkiem, esam pārziemojuši... un saules mums nekad nav par daudz! Šodien nopirku vēl divas saulainas dzijas ficītes, tamborēšu vienu lielāku motīvu, nu ļoti saulainu.

 
Sveiciens aprīlī! Lai jauka rītdiena!

2 komentāri:

RitaGri teica...

Tavi krāsainie motīvi priecē! Noteikti izdomāsi, kā tie izpaudīsies praktiski pie loga!
Lai jauka svētdiena, kura šeit gan nemaz nelutina ar siltumu!
Rita

ceita teica...

Paldies! Pie jūras šodien bija patīkami silts, kaut gan ne vēja, ne saules, dūmakains, es pastaigājos pat ar atpogātu jaku. Meteo sola siltu arī nākamo nedēļu, man prieks! Lai jauka Tev nākamā nedēļa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...