svētdiena, 2016. gada 17. aprīlis

101 motīvs

Šī bija viena traki intensīva nedēļa visās manas dzīves jomās... un pašlaik šķiet, ka divu brīvdienu bija krietni par maz, neskatoties uz visai rāmo, silto un nedaudz lietaino mājas svētdienu. Visas šīs bildes fotografētas šodien, 17.04.2016., tātad šis lērums ar sedziņu motīviem satamborējies mazliet vairāk kā mēneša laikā, ļoti aizraujošs process un tik raiti tamborējas motīvi pa apli!
 




Tornis no motīviem, apmēram pusmetrīgs, kamēr fotografēju, tas apgāzās, protams... un bildē fonā speciāli ietrāpīju virtuves aizkarus, tiem motīvi tamborēti no rupjākas dzijas. Man patīk paspēlēties ar uztamborētajiem motīviem, krāsas ļoti uzlādē!

 
Šodien visa lielā gulta pilna ar krāsainajiem motīviem, esmu uzsākusi savienošanas procesu, tas ir daudz, daudz grūtāk nekā iepriekš domās to darīju, galvenais - jāseko līdzi, lai satamborētais gabals būtu līdzens, tas nozīmē nemitīgu tamborējuma izklāšanu uz gludas (gultas) virsmas, ērtāk jau protams tamborēt kā parasti, sēdus un klēpī, bet šoreiz tas nedarbojas, ik pa laikam arī mazliet jāpaārda, tāpat jāpielāgo augšas mala - lai būtu līdzena un visi augšējie motīvi vienā līmenī vai rindā. Un krāsas - tās jāsaskaņo blakus motīvos, šodien sāku ar vairāk dzeltenajiem, pat piekusu mazliet, ap satamborēto gabalu darbojoties, tamborēšana nebūt nav tikai sēdoša nodarbe.... bet būs koši!


Iepriekš uztamborētajiem 83 motīviem šonedēļ pievienojušies vēl 18, mazliet košāki, bet musturā vienādi, ļoti pavasarīgās krāsās, un burvīgais pavasara zaļais... darba vēl daudz, gan motīvi jāturpina tamborēt, gan pamazām jāsavieno... turpinājums noteikti sekos...





Lai jauka nākamā pavasarīgā darba nedēļa!

4 komentāri:

Agnese St. teica...

Paldies Tev, Ceita, par fantastisko krāsu terapiju. No skatīšanās vien jau labi paliek un "baterijas" uzlādējas ar dzīvesprieku, košumu, siltumu un vēlēšanos paveikt ko lielu. Tev noteikti no darīšanas vēl lielāks efekts!!!
Lai sokas turpinājums - gan jaunu motīvu radīšanā, gan piņķerīgajā satamborēšanas procesā! :)))))

ceita teica...

Pašlaik esmu savienojusi 20 motīvus, veidojas skaists aizkara fragments, bet.... izskatās, ka vēl būs vajadzīgi tieši izmēros lielie motīvi, vislabāk izskatās, ja mazie motīvi starp lielākajiem ir tikai vienā kārtā. Steiga šajā savienošanas procesā jāizslēdz, turpināšu savienot jau satamborētos motīvus un pa kādam jaunam vēl uztamborēšu. Ai, kā gribu galarezultātu!

Tante Mali teica...

Wow! Fantastic! AND Fantastic colours!!!
Happy days
Elisabeth

Unknown teica...

Congratulations for being 2. in my link party last week.
A New party is open in the morning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...