pirmdiena, 2013. gada 10. jūnijs

Tamborēt vasarā



Tamborēt var arī pludmalē, patiesībā gan uz soliņa zem saulessarga, kad saulē būts ir gana, jo ūdens jūrā sestdien man šķita par aukstu.

Vēlos ātrāk pabeigt puķaino tamborējumu, bet galvā jau rosās iepriekšējās vasaras domas par tamborētu vasaras somu. Skapī gaida divi dažādi pāri rokturu, atlicis vien tāds nieks, kā pati soma.... Brīvdienās izmazgāju košo igauņu varavīksni, žuva visu sestdienu, bet svētdienas pievakare ir ļoti piemērota dzijas satīšanai kamolos, turpat uz pagalma soliņa, kamēr mazais bērns pa smilšukasti rosās.


Jaunā vasaras Verena mani ir ļoti patīkami pārsteigusi, laikam vainīgs atvaļinājuma tuvums, tas iedvesmo jauno žurnālu šķirstīt vēl un vēl, un vēlāk vakarā pāršķirstīt arī vecākus rokdarbu žurnālus un ņemt rokās adāmadatas, šoreiz gan lai turpinātu iesākto debesszilo vasaras džempīti.




Gribēju skaistu bildi ar saulaini zaļām kastaņa lapām, bet noskumu par brūnajiem punktiem uz tām, vēlāk aplūkoju rūpīgāk pagalma kastaņkokus, tā sērga ir uz visām lapām, taisni vai žēl, tas tikai Rīgā vai arī citviet? 


Saulainu nākamo darba nedēļu!

4 komentāri:

Anonīms teica...

siltais laiks tiešām rosina uz dzīvespriecīgiem rokdarbiem. Skaists aizkars top. Un tamborēšanas prieks pludmalē ir pavisam īpaša sajūta :)

Alise teica...

hmm, es iedomaajos, kuru kermenja dalju tu iesauljo tamboreejot? laikam, iedegums ir mazsvariigaaks par tamboreet prieku :-)
skaistas bildes....

ceita teica...

Paspēju jau es arī pasauļoties, bet pārējo laiku gan zem saulessarga vai ūdenī, jo mana āda pārāk ātri kļūst sarkana. Un bērnu bariņš arī jāpieskata.

RitaGri teica...

No rīta izpētīšu sava kastaņa lapas!
Tā kā līdz atvaļinājumam dārzs jau gandrīz kartībā un saskaldītā malka šķūnītī, tad atvaļinājumā būs laiks rokdarbiem!
Tavam ziediņu tamborējumam gan smilšu fons, gan tava pagalma soliņš ideāls fons.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...