svētdiena, 2012. gada 12. februāris

Haoss uz galda

Labi, ka tikai uz galda, ja iztukšotu dziju kastes, tad būtu milzīgs haoss visā dzīvoklī. Saliku dienasgaismā pārpalikušos kamolus no uzadītās vestes, no šalles- brūklenāja, no agrāk tamborētā pončo, piemeklēju mazliet kidmohēras un uz priekšu! No šīs krāsu bagātības esmu iecerējusi uzadīt komplektu- cepurīti (man ir vēl viens stilīgais bumbulis, ļoti pieskaņotā krāsā), gaisīgāku šallīti un varbūt arī cimdiņus. Vai komplekta nēsātāja būšu es - nezinu, meita ļoti ieinteresēta seko procesam.


Jauku un romantisku nākamo nedēļu!

4 komentāri:

Elina teica...

Sekosim līdzi procesam.
Vēl neliels lūgums vai ieteikums... varbūt uztaisīt atsevišķu postu par adatām (adāmajām un tamboradatām), kādas firmas tev patīk, kādās esi vīlusies utt.
Vakar pirku adatas, nezināju kādu firmu ņemt, bet liekas ka atkal esmu iegrābusies.
Būtu interesanti palasīt pieredzējuša cilvēka pieredzi.

Inese teica...

!!! un šitais Tev saucas haoss??? Pat bail iedomāties, kādā vārdā nosaukt to, kas man mājā darās :)))

ceita teica...

Inese! Mani procesa darbiņi vienmēr atrodas kastēs, attaisu vāku, izņemu rokdarbu un darbojos. Šādi noteikumi jāievēro, lai dienas gaitā vai vakarā pēc darba mani nepārsteigtu kāds nepatīkams pārsteigums. Šodien darbojos pārsvarā pa virtuvi, bet mana rokdarbošanās vietiņa ir pie tv istabā. Mani puikas šodien bija pārņemti ar lego, mani kamoli un adatas istabā izdzīvoja. Haoss vēl ir arī domās, jo vēlos no šiem dziju pārpalikumiem un varbūt vēl kāda papildus pavediena kaut ko saveidot, tādēļ gribēju visas krāsas acu priekšā turēt, lai sanāk klikšķis. Sanāca, izdomāju koncepciju, nākamajos darbdienu vakaros varēšu nedomājot darboties.

Eljusik!
Adatas pērku tepat uz vietas veikalos dabūjamās, Tu jau noteikti atpazīsti bildēs ražotājfirmu. Tā kā parasti procesā vairāki darbi paralēli top, tad adatas esmu iegādājusies daudz, mana meita aug, viņai arī vajag un vēl vajadzēs, tikko pīnīti skolā mācījās visa klase tamborēt.

Biene teica...

Kolosāli krāsains haoss!!!Man patīk - iedvesmo uz darbu!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...