trešdiena, 2012. gada 29. februāris

29.februāra process


Nolēmu, ka šajā skaistajā un saulainajā februāra mēneša pēdējā dienā parādīšu savu vilnīšu šalles procesa turpinājumu, es ļoti priecājos par krāsām, izadu mazos pāri palikušos Noro kamolīšus pamīšus ar piemeklētas pēc krāsas kidmohēras atlikumiem. Prieks arī par to, ka mazo kamolīšu kaste tukšojas, tie pārtop vieglā un gaisīgā šallītē, košā un dzīvespriecīgā, tik piemērotā pavasara sagaidīšanai. Fonā mana saldā sega, dievinu savas segas košumu šajā gadalaikā, krāsas lieliski uzlabo garastāvokli.

Šajā fotogrāfijā šalles vilnīši un segas vilnīši:


Biju aizmirsusi, cik grūti ir fotografēt sarkano krāsu, nākamajā bildē šalle ir no cita leņķa redzama. Saknipsēju daudz nederīgu miglas bilžu.  Gandrīz puse no šalles ir uzadīta, pēc sarkano toņu košuma (sarkani zaļais kamolītis beidzās) turpināšu atkal ar ķiršu- rozā- violetajiem, bet no citas Noro krāsas kamolīša, arī kidmohēras tonis atšķirsies. Galarezultātā sarkanā daļa būs apmēram vidusdaļā, bet šalles otrs gals būs krāsu toņos līdzīgs. 


Sirsnīgs sveiciens 29.februārī! Ar krāsu prieku pretim pavasarim!


8 komentāri:

Inese teica...

bet cik brīnišķīga tā sarkanā krāsiņa, lai arī cimperlīga uz fočēšanos :)
Tavi adījumi ir dievīgi, krāsas tik dzīvespriecīgas, pie Tavas saldās segas vien siekaloties un siekaloties :)))

RitaGri teica...

Bet šodien tiešām bija jauka diena. Krāsas ir vajadzīgas, lai ātrāk atnāk pavasaris.
Es, savukārt, esmu pievērsusies izšūšanai, iesākšu trešo(gan mazu) darbiņu, un vēl diviem atlasīti diedziņi...
Mans šī vakara darbiņš arī būs košās krāsās.

Teresa teica...

I always have to drop in to see your work... these colors are so fantastic, so bright and happy! I just love it :)

ceita teica...

Paldies par jaukajiem komentāriem!

Domāju, ka uzadīšu šalli ātrāk, bet kaut kā nesanāk, pa galvu visādas citādas domas maisās, krustiņi gan patreiz nešujas. Gaidu pavasari!

spaariite teica...

kā man patīk krāsas. Neesmu es nekāda lielā adītāja, bet es fanoju par tavu blogu dēļ šīm jaukajām krāsām. Tavas krāsa adījumos ir vienkārši fantastiskas, es ar ļoti fanoju par batikotajām dzijām, bet tavas dzijas ir vienkārši fantastiskas. Tik varu priecāties par taviem krāsu salikumiem.

ceita teica...

Spaariite! Paldies par tik saulaino komentāru!

Alise teica...

Tad, kad izadīsi visus Noro pārpalikumus, pievērs uzmanību jaunajiem dziju veidiem. Musturtusiņā redzēju klātienē burvīgus linus ar flitterīšiem! Krāsas ir tik maigas un pavasarīgas. Adījumi izskatās grezni. Sādu dziju var lētāk iepirkt pie ''itāļa''

ceita teica...

Alise!

Jā, iepētīju, man tas veikals akurāt pa ceļam uz bērnudārzu. Es tomēr esmu nolēmusi pievērsties krustiņiem, gaidu tikai vēl gaišākus vakarus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...