pirmdiena, 2011. gada 28. novembris

10 motīvi

Pēc vakarnakts vētras, starp rozēm, ar svētku sajūtu sirdī un milzīgu prieku par skaisti aizvadīto dienu, ļoti ātrā tempā top mana sega. Šovakar pabeidzu desmito motīvu. Visvairāk laika procesā paņem dzijas galu ielocīšana, bet es zinu, ka man tas jādara tūlīt pēc motīva uztamborēšanas, jo pēc tam ir ļoti grūti to darīt vairākas dienas pēc kārtas vienlaicīgi visiem motīviem. Motīvu skaits jau atļauj ar tiem paspēlēties, esmu arī palauzījusi galvu par to kopā sadabūšanu, mēģināšu ar satamborēšanu, aptamborējot vēl vienu zilās krāsas kārtu un tadējādi satamborējot motīvus kopā. Ceru, ka man izdosies tos satamborēt ar šo dziju, ja ne, tad būs jāšuj.



Turpinājums sekos...

6 komentāri:

Andrea teica...

I like this design very much

Kuninganna teica...

Ļoti jauki kvadratiņi sanāk!!

RitaGri teica...

Vakar mēs abas starp rozēm...esam gandrīz vārdamāsas taču.
Sega top krāšņa. Skaisti.

Anonīms teica...

WOW!!! Skaistums pa īstam. Man patīk tā zilā krasa, ai, kā patīk!!!! Un katrs motīvs arī diezgan paliels Tev sanāk, ja ap 19cm, tad ir ko pastrādāt. Un vienmēr apbrīnoju to pacietību savilkt visus galiņus. Cik esmu kko darinājusi no gabaliņiem, tad galiņu ievilkšana man laupa visu radīšanas procesa prieku. nezinu kad vēl uz ko tādu saņemšos. Bet tā patīk, tā Tavs process, ahhh :))

Biene teica...

Skaisti gan Tev sanāk!Un sveiciens svētkos!

ceita teica...

Paldies par komentāriem un sveicieniem!
Esmu iekritusi azartā ar šo procesu, galiņu ievilkšana gan ir piņķerīga. Patreiz uztamborēti 12 motīvi, divas zilās ficītes ir beigušās, izskatās, ka nopirktā dzija segai pietiks, šādu motīvu tamborēšanai vajag daudz mazāk dzijas nekā manai iepriekšējai tamborsegai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...