otrdiena, 2011. gada 22. marts

Turpinu tamborēt segu



Gribēju virsrakstā rakstīt- turpinu tamborēt milzīgo segu, bet aprāvos ar tādu kliedzošu apzīmējumu, kaut gan sega tiešām rezultātā būs liela.

Patreiz tamborējuma lielums jau sasniedzis 190*130 cm, nofotografēju tambori uzklātu uz tās gultas, kurai sega paredzēta, tātad vēl jātamborē... Platumam pietrūkst vismaz vēl 5 motīvu rindas, garumā arī vismaz 2 rindas vajadzīgas. Smukāk jau būtu, ja segas malas būtu mazliet pāri gultas malām. Jānoskaņojas, jāapbruņojas ar milzu pacietību un jātamborē, jātamborē līdz iecerētajam galarezultātam!



Kopīgi  saskaitīti 735 tamborētie motīvi. Rezultātā tie  solās būt ap tūkstoti.

Man ir jāplāno gājiens uz veikalu pēc dzijas, tik vien patreiz kamoliņu atlicis, pietrūks dzija pilnīgi noteikti. Kā man patīk iepirkties! Un ja vēl šāds gājiens uz dzijas veikalu ir pamatots- man taču pietrūka dzija....



Un vēl viena skaista bildīte:



Turpinājums sekos!

11 comments:

Daiga teica...

Ļoti skaisti un iespaidīgi! :)

Inese teica...

nu ārprātā skaists un grandiozs darbiņš!!!
A Tu to gultas malai pāri krītošo malu varbūt aptamborē ar kādu brīvi krītošu tīmekli (šūniņas izskatās diezgan pastingras, lai tādas veltos pār gultas malu, tad jau vēl tikpat daudz jāpietamborē...), it kā jau prasās, lai kaut kas pār malu arī ir

ceita teica...

Paldies!
Jā par to malu apkārt- domas dalās, vīrs ieteica segu aptamborēt citādākā musturā, lai darbs izskatās it kā pabeigts. Bet kādā krāsā?
Inese! Tava doma arī ir tālāk domājama. Paldies par ieteikumu! Pār gultas malu vajag segu, bet man negribētos it kā ierāmēt visu vienas krāsas rāmī, varbūt tamborējot pa perimetru arī krāsas daudzmaz pieskaņot attiecīgi katrai dotajai. Vēl jāpadomā. Šūniņas labi veļas pāri malai pa līnijām, vispār tas tamborējums ir mīksts un elastīgs, gan jau arī lietošanas laikā pastiepsies. Man jau patīk tā kā ir, bez speciāla nobeiguma, bet dikti smaga sega būs finālā. Pabeigtu segu iepriekš solījos nosvērt, man jau tagad interesanti, cik daudz dzijas būšu satamborējusi šajā segā.

Kristīne Spriedēja Krūmiņa teica...

Iespaidīgi!

Anonīms teica...

kolosāla sega būs!!!! Atkal ideja špikošanai :) Pa kuru laiku Tu paspēj? Jo Tev tak 3 bērni un dabs... Katrā gadījumā - ir kur tiekties. Tava un Helas iespaidā tagad adu baltu šalli Tavā vilnīšu rakstā :)

ceita teica...

Paldies, meitenes!

Pa kuru laiku paspēju? Pa to pašu, "brīvo" laiku....pēc darba, arī brīvdienās, bet nāk pavasaris un sāksies dārza darbi. Patreiz gan nekrustiņoju, pabeigšu tambordarbus, adāmos un tad turpināšu krustiņot savu nepabeigto lieldarbu ar saulespuķēm.

Sintuki teica...

wooow..tik skaisti:)superīgs darbs!Apbrīnojami!:)

Anna teica...

Vienreizēji skaisti...ar nepacietību gaidu gala rezultātu. Tik daudzie gabaliņi un krāsas-mmmm, pasakaini!

Inga teica...

Sega atgādina ziedošu pļavu vasarā ap Jāņiem - kad viss tik krāsains un smaržo...:))

RitaGri teica...

Iespaidīgi!Šūniņu faktūra tik izteiksmīga.

ceita teica...

Paldies!
Pabiju brīvdienās veikalā, iepirku vēl tumšo toņu dziju, sega top arvien lielāka. Turpinu pagaidām tamborēt tos pašus motīvus, jau nākamais simtiņš ir satamborējies. Lēnām, lēnām virzos uz galarezultātu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...