svētdiena, 2015. gada 15. februāris

Saulainā projekta atskaite

Kārtējā projekta atskaite, šīs nedēļas krāsa zilā, gana nomocījos ar jauktajiem toņiem, tas ir divu dažādu krāsu zilais vienā šūšanas pavedienā, lai krāsu pārejas mākoņos plūstošas, bet tagad esmu izdomājusi savu jaukto toņu piemeklēšanas konceptu šim debesu fonam, tas nozīmē, ka uz priekšu šūšana fonam būs vēl jo raitāka. Neapšaubāmi, ka katrs šādi izšūtais krustiņš vairo manu pieredzi. Pieķeru sevi pie domas, ka kāroto GK saulespuķi laikam tik drīz nekrustiņošu, kaut gan varbūt nemaz tik traki nebūtu... atzīšos, ka shēmu esmu papētījusi, bet tālāk par pētīšanu pašlaik nedomāju.
Šonedēļ sakrustiņoju daudz, kompakti labajā zilajā darba augšējā stūrī, kā arī pavisam mazliet otrai zilajai debesu kripatiņai darba vidū. Un priecājos par saulaino brīvdienu, beidzot... saulainās ēnu spēles uz auduma no tamborēta aizkara gabala pie loga... pavasaris tuvojas!
 




Saulainu nākamo darba nedēļu!

1 komentārs:

Agnese St. teica...

Tik fantastiski tie sauleszaķīši uz izšuvuma. Mežģīņoto aizkaru raksti pasakaini klājas uz saulespuķes košajiem toņiem. Burvība neaprakstāma, kāda gaismēnu saspēle! :)

Zilie toņi arī tīri manāmi iegūluši izšuvumā! Tā tik turpināt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...