piektdiena, 2014. gada 11. jūlijs

Smilšu skulptūras

Reklāmas iespaidā ieklīdu šorīt Jelgavas pilsētas mājaslapā un ieraudzīju, ka ir iespējams vērot smilšu skulptūru tapšanas procesu, super, varēsim bez lielas cilvēku burzmas apskatīt izreklamētās smilšu skulptūras. Spontāns atvaļinājuma dienas plāns - dodamies šodien no Rīgas uz Jelgavu!
 
Sīkāka informācija par pasākumiem šeit:
 
 
Iepaidīgi!!! Tēma - KINO. Dažas skulptūras ir jau gatavas un nožogotas, bet lielākā daļa vēl tiek pabeigtas, tādēļ bija iespējams pieiet tām pavisam tuvu klāt un pavērot klātienē mākslinieku darbu, apmeklētāju darba dienas vidū bija ļoti, ļoti maz (iespējams tādēļ, ka tas nebija bezmaksas pasākums), bet tas mūs tikai iepriecināja. Fantastiski mākslas darbi, varu vien iztēloties, kā šīs grandiozās skulptūras izskatīsies tumsā izgaismotas, bet brīvdienām mums citi plāni, tādēļ gaismas šovu neredzēsim.
 














 



 
Mākslas un kino iedvesmota, uz mirkli pati sajutos kā dīva, Uzvaras parkā atklājām arī metāla skulptūru, kurai bija trepītes, pa tām bija iespējams uzkāpt, ļāvos fotosesijai ar jauno tamborēto topiņu mugurā, kamēr oranžais joprojām top.
 
Jaukas un saulainas brīvdienas!

2 komentāri:

RitaGri teica...

Tu ar ideju spārniem jauniem darbiem! Paldies par ieskatu smilšu figūru festivālā!

Alise teica...

jā, kārtējo reizi jābrīnas, ko spēj cilvēka rokas!
brīnišķīgs pasākums!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...