ceturtdiena, 2014. gada 13. februāris

Izkrāso ikdienu!

Starp saulespuķes krustiņiem, kamēr mans adatas sadurstītais pirksts apdzīst, izņēmu no plaukta nepabeigto tambordeķi, to ar tiem gandrīz miljons ievelkamajiem galiņiem, nedaudz aizrāvos, biju nolēmusi tikai pie galiņiem pieķerties, bet atsāku arī tamborēt. Tie mazie tambormotīviņi ir tik aizraujoši ... un galiņu ielocīšana nemaz nav garlaicīga, tumšajos vakaros pie tv manas rokas, škiet, darbojas gluži automātiski, bet vēl nepabeigtā sega ir pietiekoši liela, lai tamborēšanas vai galiņu ielocīšanas procesā ar to silti apsegtos.
Pašlaik ikdienā, šajā vēl tumšajā  un pelēkajā laikā, kā lielās gultas pārklājs kalpo mans iepriekš tapušais koši krāsainais tambordeķis no šiem jaukajiem motīviem. Esmu ļoti apmierināta ar materiāla (akrils) izvēli, jo ikdienā lietojamās lietas tomēr ar laiku nolietojas, bet šis materiāls kalpo salīdzinoši ilgāk, mazāk saveļas un to var mazgāt veļasmašīnā. Un tādēļ arī jaunajam tambordeķim esmu apzināti izvēlējusies akrila dziju. Vasarā tieši otrādi, tik košas krāsas lielā laukumā sev blakus nevēlos, tad košā sega pārvietojas uz skapi, bet gulta tiek pie plāna vasaras kokvilnas pārklāja.
 

 
Un vēl kāds rudenī iesākts darbiņš nonācis līdz galarezultātam. Sāku pamazām veidot fotoalbumu no bloga rokdarbu bildēm iekš http://www.picturehappy.lv/lv/ , tagad manās rokās ir jauks pašas veidots albums. Esmu vecmodīga, man patīk bildes aplūkot drukātā veidā, pāršķirstīt senākus fotogrāfiju albumus. Albuma izveidošanas process internetā bija ļoti vienkāršs, pie bildēm var pievienot komentārus, arī ērta pasūtīšana, vien izgatavošanas cena varēja būt draudzīgāka, kaut gan varbūt ir ok, vienkārši grūti ir pierast pie eirocenām, man joprojām veikalā viss šķiet tik nenormāli dārgs. Noteikti būtu iekļāvusi vairāk lielās bildes, tas ir, pa vienai pa visu lapu, tās drukātā veidā ir vispievilcīgākās. Cietie vāki, priekšlapas, īsta fotogrāmata.
 

 
Lai krāsas iedvesmo košiem rokdarbiem!

6 komentāri:

RitaGri teica...

Kāds košs sveiciens!
Un tavu darbu grāmata tiešām ļoti vērtīgs ieguldījums.
Lai jauka diena!

Arta teica...

tās krāsas - burvīgi! pašai tādu sagribējās, bet nu.. neesmu rokdarbniece.

Alise teica...

labprāt pašķirstītu tavu rokdarbu grāmatu!!! tev būtu vērts tādu izdod

Inese teica...

Viens riktīgs krāsu prieks :)
Grāmata patiesi burvīga, es tik vien kā sapņoju reiz savākt savu darbiņu bildes un apkopot kādā albumā… Malacis, ka esi to izdarījusi. Ar gadiem būs kopotie raksti :)

Inese teica...

:) vakar ielīdu tikai paskatīties, kas tie par albumiņiem, bez jebkādas domas to veidot... bet tikko jau apmaksāju pasūtījumu :))) Tagad gaidu ar nepacietību, kad tikšu pie savas grāmatiņas :) Paldies par info un Taviem krāsainajiem darbiem, gan jau ka tie bij pie vainas, ka man tā iedvesma uzreiz radās...

ceita teica...

Paldies par jaukajiem komentāriem!
Man prieks par Tevi,Inese, par Tavu iedvesmu albumam. Man sava fotalbuma veidošana ievilkās vairāku mēnešu garumā, bet beidzot saņēmos un izdarīju līdz galam. Un padalījos blogā ar info par šādu jauku iespēju.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...