otrdiena, 2013. gada 2. jūlijs

Jūlijs


Mīļš paldies par jaukajiem novēlējumiem iepriekšējā raksta komentāros! Turpmākās dažas nedēļas būšu bez datora un fotoaparāta, vien internets telefonā, lai nepaliktu bez jaunumiem un saziņas. Bet gan jau viss nokārtosies, patiesībā tie ir tikai sīkumi, bet tik pierasta lieta, ja viss ir pa rokai. Un tādēļ mana blogā iestāsies neliela pauze jauniem ierakstiem. 





Atvaļinājums turpinās, rokdarbiem laika pietiekoši, daudz, daudz vairāk kā parastās darbdienās. Tinu kamolos izmazgāto Pāces vilnu, no vienas šķeteres sanāk trīs mīksti satīti kamoli. Priecājos par krāsām un esmu pavisam pārsteigta par dzijas patīkamo mīkstumu. Agrāk (iepriekšējos priekšstatos un pieredzē ar vilnas dziju no šķeterēm) tā man šķita diezgan asa, bet par Pāces vilnu to nekādi nevaru teikt, adījums sanāk mīksts un patīkams uz tausti, ja tik čakli adīšu, tad ātri vien varēšu testēt, to nēsājot.
Top apaļvestīte no vasaras Verenas 2013, vienkārtīgā krāsainā Pāces vilna, adatas Nr.3, adu pēc žurnāla shēmas un apraksta. Pašlaik gan esmu tikusi mazliet tālāk pa apli nekā bildītē, turpinu adīt valnīšrakstā (2 labiski un 2 kreiliski), regulāri pieaudzējot, diezgan garlaicīgi. Nākamais no daudzajiem satītajiem kamoliem noteikti pārtaps kādā tamborējumā.



Beidzot tiku līdz virtuves aizkariem, piekāru pa vienkāršo, piesienot ar lentītēm pie stangas, tāds vasaras variants, paveras plašs skats pa logu, mazliet neparasti, jo iepriekš logu aizklāja melnais pirātu karogs. Iespējams, ka uztamborēšu vēl kādu puķīti, lai garākās malas sniegtos līdz palodzei, bet varbūt arī nē. Puķains skats uz pasauli tur, ārā, skaisti...
Pirmā bildīte gaišā vakara saulītē, otrā bildīte vēlākā vakarā ar zibspuldzi.

Lai krāsains visvasarīgākais mēnesis jūlijs!

6 komentāri:

Anda teica...

Tās zaļi-dzeltenās tik skaistas krāsas! :) Siltas...

Ražīgas bez-datora dienas! ;)

Alise teica...

Brīnišķīgas krāsas!
Intersanta apaļjaka!

RitaGri teica...

Tad redz' kādi tev tagad aizkariņi! Jauki, krāsaini. Tiešām skats uz pilsētu vienmēr puķains.
Skaista gan tā Pāces dzija un ja vēl tik patīkama.
Lai tev rokdarbīgs atvaļinājums turpinās, es uz pāris dienām "aizšaušu" uz Rīgu - atvaļinājumā...

ceita teica...

Paldies, meitenes, par komentāriem.
Šovakar saulrietā vēroju skaistas ēnu spēles uz virtuves skapīšiem no mana jaunā puķainā aizkara. Super, izdevies ir mans vasaras loga ietērps.
Un turpinu priecāties par Pāces krāsām. Tik skaisti ir satītie lielie kamoli, tinu vēl joprojām (mans dienas limits - satīt vienu šķeteri trīs kamolos) un priecājos, vienlaicīgi domās realizējot neskaitāmas idejas.

Madara teica...

Smuki aizkari un Paces dzija ari skaista. Interesanti, ka daudzi tagad razo kaut ko lidzigu Noro dzijam.

spaariite teica...

Atkal actiņas savas priecēju skaistajās saulainajās vasaras krāsās...Burvīgi!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...