piektdiena, 2012. gada 28. decembris

2012

Šis rokdarbu gads ir krāsās bagāts. Atklāju sev pelēko krāsu, iemīlējos zilajā, joprojām mīļākā krāsa ir dzeltenā, bet sarkanā mani nespēs atstāt vienaldzīgu nekad.
Pabeigtu rokdarbu nemaz nav tik daudz, bet visus darinājumus nēsāju ikdienā, savukārt nepabeigtos noteikti pabeigšu nākamajā gadā.
Kopā ar bērniem šogad tamborējām vāģu māju, visi draudzīgi piedalījāmies brīvdabas festivāla meistarklasēs, baudījām ikvasaras tikšanās tusiņa burvību ar meitenēm no krustdūriena, gada lielākais varoņdarbs - Spiderman segas, kopā ar Mārtiņa segu četras gabalas, ilgākais tamborprocess - kvadrātiņu segas, bet ir vērts lēnām un pacietīgi likt kvadrātiņu pie kvadrātiņa, lai krāsainais galarezultāts priecētu mūs pēc tam ikdienā. 
Bet ar krustiņiem gan šogad švaki, pārskatot bilžu albumus, atradu tikai vienu līdz galam noformētu eglīšu rotājumu, toties man ir visjaukākā kompānija krustiņošanai. Marta ir atklājusi krustiņošanas prieku.
Gada veiksmīgākais pirkums noteikti ir Marutas Grasmanes grāmata "Latvieša cimdi". Nākamgad viens no pirmajiem pirkumiem būs smalka vilnas dzija, lai uz vienas adatas varētu uzmest 25 līdz 30 valdziņus un uzadīt smalkus etnogrāfiskos cimdus.
Paldies par jūsu jaukajiem komentāriem blogā un e pastā visa šī gada garumā! Mīļi vārdi, pozitīvas emocijas un atzinība ļoti iedvesmo darboties un dalīties rokdarbu priekā.
 
Adījumi 2012

 
 
 
Tamborējumi 2012
 

 
Radošu, krāsainu un rokdarbiem bagātu nākamo gadu!

Laimīgu Jauno 2013.gadu!

4 komentāri:

Jucus teica...

Your collages are fantastic!
I wish you a lot of time to needlework also in next year, your works were eyecandies for me! Thanks!

andrasballe teica...

Tavi darbi ir fantastiski :) Apbrīnoju to krāsu, toņu un smalko nianšu bagātību :)

Alise teica...

Nu ko, jāatvadās no vēl viena ražīga un rokdarbiem bagāta gada... :-)
Paldies Tev par tavu skaistu un informatīvu blogošanu! Arī nākošgad būšu ''ceitas pasaules'' uzticīga sekotāja!
Laimīgu Jaunu 2013.gadu!!!!!!

Madara teica...

Skaistas krasas! Interesanti, ka nav neviena vienkrasaina darba! Lai razens ari nakamais!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...