trešdiena, 2012. gada 28. novembris

Svētku diena


Kad aiz loga šāds skats jau visu atvaļinājuma nedēļu, sirds ilgojas pēc kaut kā nezināma, bet prāts (drīzāk neprāts) rosās pa mājās esošajiem labumu plauktiem. Atlasīju atsevišķā kastē visus sintētiskos kamoliņus, te noteikti kāda salda sega sanāks. Gandrīz vai rokas niez kaut ko no kvadrātiņiem saveidot, atstāšu vien šīs atlasītās saldās krāsas vienuviet, ideja ir dzimusi, bet gana daudz iesāktu darbu, lai tāpat vien iesāktu vēl kādu.



Bet kaut kas salds šodien tomēr būs, svētku dienai piedien kūka, ar bērnības garšu - cepumi, biezpiens, zapte, dzeltenā marmelāde un šokolāde. Šoreiz sablenderēju vēl sasalušas ogas ar pūdercukuru, sanāca neizsakāmi garšīga saldējuma masa. To, kas pāri palika pēc našķēšanās un izkusa, sasmērēju cepumkūkā (5*24=120 cepumu lielumā). Lai dzīvo ballīte!


 
Trīs vakari pie tv un mani cimdiņi gatavi. Dzijas šim musturam vajadzēja maz, apmēram pusficīte Lang Yarns Jawoll Magic Degrade zeķu dzijas, adatas Nr.2,75. Nesarēķināju dzijas krāsu soli, tādēļ cimdiem neliela krāsu joslu nobīde, bet būs ok, cimdus nesāšu pati, un man šī nobīde nemaz netraucē.
Fotografējot cimdiņi rokās Martai, ļoti patīkot, tādēļ esmu tikusi pie jauna pasūtījuma, pati savas krāsas zeķu dzijas krājumu kastē sameklēja. Nākamie trīs vakari pie tv, tad vēl viens cimdu pārītis būs gatavs!


Jauku vakaru un sveiciens visām vārda māsām!

1 komentārs:

RitaGri teica...

Sveiciens gandrīz vārda māsai vakardienas vārda dienā! Kolēģe man ir Vita un krustiņkolēģe Olita. Jauki!
Kūkas tev gardas izskatās un tādas arī noteikti bija.
Man bija uzcepta ķirbju kūka ar valriekstiem.
Cimdiņi koši, raksts skaists. Tagad uz baltā sniega fona būs UHH!
Un atkal taps sega!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...