svētdiena, 2012. gada 7. oktobris

Sarkans, zils ... tik krāsainas brīvdienas

 
 
Sarkanā zigzag jaciņa pabeigta, izlietoju apmēram 250 g Noro (precīzi nenosvēru) un 2 ficītes kidmohēru. Jaciņas process kā pa kalniem - straujš starts un lēns finišs. Ļoti patīk mīkstā jakas apdares maliņa, tik garlaicīgi bija to adīt, bet rezultāts ir tik patīkams. Jakas modelis no augusta Sabrinas. Pagaidām esmu apmierināta ar rezultātu, tad jau redzēs, kā šī dažādo dziju kombinācija uzvedīsies nēsājot ikdienā.
 

 
Izskatās, ka nepieciešams atkārtot tvaicēšanas procesu, tāda mazliet paburzījusies izskatās bildēs mana jaciņa, laikam no lēnā kopā tapšanas procesa, šodien tikai piešuvu sarkano malu, gludināju (tvaicēju) iepriekš, kad sašuvu vīles kopā.
 
 
 
Bet mans nākamais violetzilais projekts ir atgriezies sākumpunktā. Adīju visu nedēļu, lēnām pa vakariem, pēc darba pie tv, pirmā bildīte ar mazo zilo pagalma mašīnīti stūrī (saskatīju to nejauši iekļuvušo objektu bildē vien tagad datorā) ir pagātne, tas bija no rīta, tagad vakarā viss process ir atkal kamolos. Tā mēdz gadīties... diemžēl. Bet esmu uz pareizā ceļa, man noteikti izdosies iecerētais. Ļoti skaista šī krāsu kombinācija, negribu to sačakarēt ar nepareizi izvēlētu modeli. Otrā bildīte tikko tapusi, ar zibspuldzi, tādēļ krāsas tajā tādas neīstas.
 

 
Prieks par šonedēļ nopirkto zeķu žurnālu (Narvesen kioskā), šis žurnāls (tāpat arī iepriekšējais) iedvesmo ķerties pie zeķēm, arī dziju rudenīgās krāsās esmu piemeklējusi. Bērni grib jaunus cimdus, tik daudz vēlmju šoruden, bet rokas man tikai divas un tik maz laika rokdarbiem.
 
 
Rīt atkal uz darbu. Lai jauka nākamā darba nedēļa!

6 komentāri:

RitaGri teica...

Tiešām sarkanā maliņā ļoti labi saskan ar Noro krāsu spēli. Vai sarkano šalli var arī apmest ap kaklu?
Degu nepacietībā redzēt jauno zilo variantu! Tev pat izdodas kompozīcijai pieskaņot mašīnu pagalmā:)
Bet es vienmēr apbrīnoju, ka tev pietiek laika tik daudziem rokdarbiem.

ceita teica...

Paldies, Rita, par jaukajiem komentāriem!
Sarkanā šalle ir piešūta visā garumā pie jakas, ap kaklu apmest nevar. Šāda konstrukcija bija paredzēta šim modelim, es neko daudz nemainīju, vien dzija cita un citas krāsas.
Zili violeto sākšu no jauna, savādāk, bet vienkāršāk.

Sixspārne teica...

Jauka jaciņa! Krāsu pārejas tādas maigas tam Noro! :) Starpcitu, arī man zigzag raksts pašlaik topā. :)
Lai izdodas iecerētais zili lillā toņos! :)

Alise teica...

Bravo! Sarkanraibā jaciņa ļoti efektīga! Ja es ko tādu pamanītu kādai garāmgājējai, - noteikti atskatītos :-)
Noro ir fantastiska dzija, bet arī no tās var nesanākt iecerētais, tāpēc, atbalstu izardīšanas gājienu, ja neapmierina tas, kas veidojas. Vienīgi, kad mēģināju ārdīt savu Noro, man gāja grūti, jo dzijas pavediens ir neviendabīgs un vietām trausls.
Gaidīšu ziņas par tavu jaunu zili violetu adīkli! Lai Tev veicas!

ceita teica...

Paldies par jaukajiem komentāriem un novēlējumiem!
Ārdīt fiziski nebija grūti, bet morāli gan, jo es taču adīju veselu nedēļu!

Sockentick teica...

A very beautiful jacket!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...