svētdiena, 2011. gada 30. oktobris

2 procesi


Turpinu adīt Brūklenāju, adījuma garums patreiz 58 cm, adījums ļoti mīksts un patīkams, pats process mazliet sabremzējies, jo maz laika adīšanai, paralēli arī adīju otru šauro šalli:


Adīju tikai no Noro, adāmadatas Nr.4, adīju tikai labiski, adījuma garums 160cm, platākā vieta 22 cm. Pieaudzēju un norāvu katrā 6.kārtā, vidusdaļā kādu gabaliņu adīju taisni bez pieaudzējuma vai noraukuma. Šalle tomēr vēl nav pabeigta, jo man par lielu pārsteigumu adījums ir tāds diezgan ass un nemīlīgs, tagad izmazgāšu (ar cerību, ka kļūs patīkamāks), pēc tam visapkārt adīšu kidmohēras volānu, lai patīkamāka sajūta šalli nēsājot.

Dzijas tonis abiem adījumiem viens, bet Brūklenājam adu pamīšus ar kidmohēru.




Un mūsu labsirdīgais ķirbītis...



Jauku nākamo nedēļu!

8 komentāri:

Inese teica...

Cik skaisti darbiņi - kā vienmēr apbrīnoju Tavu spēju ar krāsām pieskaņoties īstajam laikam un vietai :)

Irēna teica...

ļoti skaisti darbi! Dzīvespriecīgi.

ceita teica...

Paldies par jaukajiem komentāriem!

Alise teica...

O! ar kidmohēru man liekas sanāk intersantāks un maigāks adījums. Tagad būsi izkodusi Noro un man jautājums,-vai Noro cena un reklāma atbilst tās kvalitātei? Varbūt arī igauņu vilna ir laba, un tā arī noteikti labi izskatās vilnīšos ar kidmohēru. Es izpētīju visus Noro piedāvājumus internetā, bet tomēr vēl nenopirku... Gribās vairāk komentārus no latviešiem dzirdēt...

ceita teica...

Alise!
Vienmēr jau gribētos, lai alga būtu lielāka vai dzija lētāka, vienalga Noro vai cita,jo ienākumi mūsu valstī ir ļoti nesamērojami ar jebkādām cenām veikalos...
Šī dzija nelīdzinās nevienai citai dzijai, ar kuru esmu adījusi. Krāsu salikums ir fantastisks!
Noro pamīšus ar kidmohēru man šķiet lielisks savienojums. Nēsāju savu lakatu ikdienā un priecājos par tik izdevušos adījumu.
Noteikti ir vērts kādu Noro dzijas veidu nopirkt un pamēģināt.
Ja nepamēģināsi, neuzzināsi, vai ne?
Vienīgi es nemīlu pirkt dziju internetā, man vajag iepriekš pataustīt, dienasgaismā apskatīt...

guna teica...

Ai, man noteikti labāk (kaut vai tikai cenas dēļ) patīk igauņu Aade Long. Bet, lai nu kā, izmazgājot vilnu ar kādu speciālo mazgāšanas līdzekli vai vienkārši matu šampūnu un pēc tam kādu laiciņu atstājot matu balzamā, tā nenoliedzami kļūst daudz mīkstāka un patīkamāka. Turklāt Aade Long arī atraisās tie daudzie mazie matiņi, kas dziju padara patīkami pūkainu.

Ceita, man arī, gluži tāpat kā Alisei, tava šalle ar kidmohēru šķiet interesantāka. Īpaši bildēs, kura abas ir līdzās. =)

ceita teica...

Guna! Paldies par komentāru, noteikti izmēģināšu Tavu ieteikto vilnas mazgāšanas variantu.
Igauņu vilna man arī nejauši ir nopirkusies, pa drusciņai dažādos krāsu salikumos, pamēģināšu arī kombināciju ar kidmohēru.

garnlek teica...

Very beautiful creations and a nice blog!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...