otrdiena, 2011. gada 31. maijs

Maija krustiņatskaite

Spēles pēdējā atskaite. Šonedēļ nekrustiņojās, patiesībā šis process man iet visgrūtāk. Ļoti grūti ir šūt krustiņu krustiņā tieši tā, kā shēmā norādīts, mani aizrauj radošāka pieeja krustiņošanai. Bet pēc grūta darba būs saldi augļi- ar tādu domu sevi uzmundrinu. Esmu jau pat izdomājusi noformējumu gatavajam darbam, vēl gan tāds nieks- izšuvums tomēr jāpabeidz....
Šonedēļ sakrustiņoju 2241 krustiņu. Šeit bildīte ar krustiņiem tuvāk:

Atcerējos padomu, kā ar vienu diedziņu šujot, krustiņot jauktās krāsas, kuras sastāv no diviem pamattoņiem. Piemēram, shēmā norādīts simbols, kuru veido jauktā krāsa- DMC 772+3756. Krustiņoju sekojoši- krustiņiem visus apakšējos diedziņus šuvu ar 3756 krāsas diedziņu, bet visus virsējos diedziņus ar 772 krāsas diegu. Galarezultātā izveidojās ļoti plūstoša krāsu pāreja. Šie krustiņi man šuvās pavisam lēnu, vēl nepaspēju neizdomāt, kā ērtāk un ātrāk tos sakrustiņot.
Un te visa maija mēneša paveiktais. Šomēnes, pateicoties manai dalībai spēlē, izdevās sakrustiņot pavisam 10820 krustiņus. Gribējās jau vairāk, bet nesanāca. Galvenais ieguvums- esmu atsākusi krustiņot šo dizainu un lēnām, lēnām virzos uz galarezultātu- jāaizpilda ar krustiņiem viss audums.
30.11.2011. kopskats (pirms pārtraukuma un sākot dalību spēlē)

30.05.2011. kopskats (pēc mēneša krustiņošanas)

Raitus krustiņus!

3 komentāri:

Sarkanā Biete teica...

Oi, nu kārtejo reizi noskatos uz šo darinājumu, un nobrīnos par tavu pacietību! Lai labi krustiņojās arī turpmāk!

ceita teica...

Paldies par novēlējumu!

Lee Albrecht teica...

Minha primeira seguidora da Letônia. É um grande prazer!
Meus avôs vieram da letônia para o Brasil no final do seculo 18.
Fico muito contente!
Um grande abraço

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...