svētdiena, 2017. gada 15. oktobris

Krāsu spēles

Uzadīt metru nedēļā... aizraujošu metru... ir iespējams! Vispār jau nenomērīju, šķiet, ka uzadīts ir vairāk kā metrs. Un ja būtu vairāk brīva laika adīšanai, iespējams, ka šalle būtu gatava. Steigas gan nav, nākamā nedēļa būšot salīdzinoši silta, tik lielu un biezu šalli noteikti vēl nevajadzēs. Procesa bildes ar mežu fonā, kas gan var būt šodien vēl skaistāks par saules izgaismotajām košajām rudens lapām?


Pameklēsim, kura lapa būs visskaistākā... visdzeltenākā vai vissarkanākā, vai tieši šalles krāsām vispieskaņotākā?



Šī laikam būs... visgaršīgākā... rudens lapa...



Tāds pavisam tīrs zaļais tonis nemaz šajā šallē nav. Foršās krāsu spēles: zils plus dzeltens plus gaisma plus zaļdzeltena lapa ... ir zaļš! Adu pamīšus no četriem dažādiem Pāces vilnas kamoliem, ieadot pa kādai krāsai no mazajiem kamolīšiem, kas sakrājušies no citiem projektiem. Šķiet, ka pavisam vajadzēs mazliet vairāk nekā 300 g vienkārtīgās vilnas dzijas, tas ir apmēram viena fice, tikai no vienas fices tik koši strīpains nesanāks, tātad 3 dažādu krāsu fices, bet tikai pa kamolam no katras... un no galiņiem nav jābaidās, to nemaz tik daudz nesanāk.





Rudenī adīt dabīgo vilnu ir tik patīkami, pat nosalušie roku pirksti sasildās... un pašlaik adāmais jau tik ērtā lielumā, ka apsedzoties arī kājas var sasildīt... un krāsu košums sirdi sasilda, it sevišķi drūmā un lietainā dienā... būs ļoti silta šalle. Un ir pazudis vilnas dabīgais kodīgums, vai arī tas man vairs it nemaz netraucē... kaifīgs process!

Jauku un krāsainu nākamo rudens nedēļu!

3 komentāri:

Jucus teica...

Thanks for these super pics!

ceita teica...

💖💖💖 paldies

Ateljee de Kraal teica...

Beautiful, I like the colours!!!, greetings

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...