svētdiena, 2016. gada 16. oktobris

Saulrieta krāsās

Skatoties uz šī adījuma krāsām, atmiņā nāk saulrieta krāsas vasaras beigās, mans septītais stāvs ir ideāls to vērošanai, kaut ik vakarus, kaut nejaušs skats pa logu un iespaidīgs krāsu prieks... No kastes izņemta vientuļa, raiba Alize Kidmohair Royal Missisipi ficīte, gadus trīs vai četrus atpakaļ nopirkta, vēl mazs kamolītis Noro zilos toņos, kas palika pāri no pēdējās adītās jakas un divas (oranža un jūraszila) kidmohēras Soft Dream by BBB ficītes, pirktas karstā vasaras dienā par puscenu, mazliet drosmes to visu samiksēt, superviegls musturs.... un top šalle. Kidmohēras pavedieni salikti dubultā, adatas Nr.4, adu tikai labiski (veidojas rievotais adījums), katras kārtas pirmo un pēdējo valdziņu dubultoju, ļoti straujš pieaudzējums uz abām pusēm. Pagājušaja rudenī ko līdzīgu adīju no vienas košas zeķu dzijas ficītes. Šoreiz adījums supermīksts, tīro krāsu košums šādā mikslī slāpējas, strīpas veidoju pēc sajūtām, zilo apakšājo daļu uzadīju sestdienas brīvbrīžos, bet oranžo daļu šodien, svētdien, augšdaļa iespējams būs atkal vairāk zila, šalles lielums atkarīgs no dzijas daudzuma, adīšu, kamēr visas ficītes beigsies.










Vēl neuzadītās zeķes brīvdienās pārvietojās uz kasti, noslēpās no mana aktīvā Bīno, tāpat kā visas citas svarīgās lietas, vai nu kastēs, vai augšējos plauktos... Bīno piestāv minimālisms, ha ha... un garas pastaigas mežā, pēc tām es varu netraucēti paadīt... un visi laimīgi! Nākamā būšot saulaina nedēļa. Lai prieks to izbaudīt!

2 komentāri:

Alise teica...

Kārdinoša šalle tev top!
Noskatījos uz saulainām bildēm un noskaudu, jo brīvdienās dabūju strādāt...
Pēdējā laikā atturos no raibām dzijām, taču pēc šī ieraksta atkal ir doma miksēt raibu ar kidmohēru.
Lai labi adās!

ceita teica...

Paldies, Alise!
Man šīs saulainās rudens dienas ar zilajām debesīm un dzeltenajām lapām uz to fona ir neaprakstāms baudījums acīm. Dievinu zilā un dzeltenā kombināciju! Bet šoreiz man nebija nekā dzeltena krājumos, jāatceras par to kādā no turpmākajām iepirkšanās reizēm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...