svētdiena, 2016. gada 21. februāris

Brīvdienu process

Process, kas ievelk, process, kas aizrauj... esmu iekritusi pečvorka burvībā. Pašlaik puse no stāva daļas pa slejām sakvadrātiņota, nākamreiz jau būs interesantās detaļas uz pakaramā atrādāmas, līdz finālam gan vēl tālu, jo brīvā laika nav pārāk daudz.


Cimda pēdējais foto... izārdītā dzija iztaisnota (kā senos laikos - katliņā vārošs ūdens, tvaikos mazliet jāpatur, pēc tam tāda pat uztīta jāizžāvē, un tad kamoliņā jāsatin).




Uzadīt džempīti ar zeķu adatām, tas ir iespējams un tas ir ļoti, ļooooooti interesanti. Meita jautāja, vai tiešām no tā dīvainā formas adījuma man sanāks kaut kas mugurā velkams? Jā, ceru, ka man viss izdosies, no tik fantastiskas dzijas jau nevar neizdoties, vai ne?




Zilās krāsas toņu kamolītis, brīžiem tik ļoti zils, brīžiem tik pelēks... šīs brīvdienas ar slapjumu ārā gluži kā radītas rokdarbu priekam.



Bet meita cenšas zeķi adīt, savu pirmo, dievinu viņas izvēlētās pavasarīgās krāsas! Malacīte, viss viņai izdodas! Jā... kad es adīju savu pirmo zeķi, tad tik skaistas dzijas mums nebija...


Lai jauka nākamā nedēļa!

5 komentāri:

Agnese St. teica...

Uh, kā Tev ātri virzās uz priekšu rombiņi! Prieks par Tavu procesu.
Meita Tev arī malacīte - glīta zeķe veidojas! :)

Alise teica...

Fantastisks process! Manas brīvdienas ir pārņēmis darbs...

ceita teica...

Paldies! Kaifoju par šo brīnišķīgo procesu, it sevišķi brīvdienu dienasgaismā, krāsu spēles super, adīšana interesanta, temps gan kā sanāk... toties salikšu nākamās bildes, sāk jau izskatīties pēc kaut kā mugurā velkama... esmu sajūsmā!

mamasmercantile teica...

Such beautiful knitting and stunning colours of yarn.

Jennifer Hays teica...

Hi Ceita, thank you for linking up. Your knitting is beautiful! I love the way those squares seem to pop out, they're very interesting. The yarn is very pretty too, the colors are so bright and cheerful.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...