otrdiena, 2015. gada 2. jūnijs

Septītais kvadrāts

Un atkal par kvadrātiem... man ir dažas brīvdienas, bet visi brīvdienu plāni no manis neatkarīgu apstākļu dēļ ir totāli mainījušies, tādēļ sevis uzmundrinājumam atliek vien mainīt manu attieksmi pret notiekošo. Sekoju gudram padomam - dzīvot šodien un tagad, cik moderni... un patiesībā ļoti jauki. Pēc trakās Rīgas burzmas atkal nokļūt Jelgavā, šodien Pasta salā nereāli brīnišķīga vientulības sajūta, it kā sala būtu tikai mūsu vien, vēlreiz ļauties smilšu skulptūru valdzinājumam  (tagad ieeja par brīvu)... ieraudzīt tādas smalkas detaļas, kas svētku laikā burzmas dēļ palika nepamanītas, pasmaidīt par vienas skulptūras pazaudēto galvu un klausīties putnu čalās, kas iemājojuši (iegrauzušies) milzu smilšu valnī ap skulptūrām, nereāls tukšums visapkārt, laikam jau tādēļ, ka darbdienas vidus, laiks arī nedaudz apmācies, šodien mums ir ļoti paveicies, visi izstaigājam, daži gan skriešus... visu plašo iekopto salu pa milzīgo apli, pašā tālākajā galā nokļūstam it kā labirintā, vismaz sajūta apļu sākumā satraucoša, apļojam zemāk, bet ceļš vienkārši izbeidzas, tupiks, protams... nākas atgriezties realitātē, joprojām esam gandrīz vienīgie salas tālajā galā (neviļus iedomājos par Mežaparka bērnu laukuma kņadu, ak, nē, žigli dzenu tās domas prom, šodien man burtiski nepieciešams klusums), bērni no sirds izdauzās svaigi skaistajā rotaļlaukumā, bet es tikmēr ar fotoaparātu neviena netraucēta bildēju savus kvadrātus, fantastisks fons...  Vēlāk izstaigājam arī Lielupes otru krastu, tur nokļūstam vēl vienā tukšā rotaļlaukumā un tik pat tukšā peldvietā, klusums pirms sezonas... fantastiska pastaiga, telefonā vēlāk ieraugu, ka nostaigāts vairāk kā piecpadsmit tūkstoši soļu.
Pirmdien Rīgā burtiski ieskrēju pāris dziju veikalos, nopirku vēl dažas melanžētās raibās dziju ficītes un vienu arī mīļajā dzeltenajā krāsā, tādēļ šodien septītais kvadrāts tāds manāmāki dzeltenāks sanācis. Brīvdienu ātrums - viens kvadrāts dienā! Baudiet krāsu prieku!
 









 










 
Pēdējā bildē vēl septītais procesā, bet dienas beigās iesāku jau astoto tamborēt, brīvdienu turpinājums drīz sekos...

3 komentāri:

Sixspārne teica...

Skaisti, koši un krāsaini!
Tu mani ieintriģēji ar šo diegu. Iešu šodien veikalā to aplūkot. :)

ceita teica...

Alize Forever (50g/300m) liela krāsu izvēle gan Elīzē, gan Kumodē, redzēju arī Jelgavas Kanclerā.

Agnese St. teica...

Kāds košums ietamborēts kvadrātos un tāds miers, idille Pastas salā. Atliek vien izbaudīt jūsu brīvdienas - šeit un tagad!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...