svētdiena, 2015. gada 10. maijs

Desmitais maijs


 




 




 
 
 
Brīvdienās mēs varam darīt jebko, bet nebūt nevaram izdarīt visu, ko vēlamies, tādēļ izpalika šodien skaļie svētku masu pasākumi, mēs izvēlējāmies atpūsties pie jūras, patiesībā ļoti enerģiski atpūsties, manu noieto soļu skaits pietuvojies piecpadsmit tūkstošiem, bet bērniem noteikti divtik, aplipinājām viens otru ar priecīgu noskaņojumu, meklējām pirātu rokas un skaitījām bizbizmārītes... vējš... tādēļ piespraudu pie soliņa atsevišķas detaļas, tamborētajiem motīviem pievienojušās adītas strēmelītes, šo ideju aizguvu no tikko ieraudzīta modeļa jaunajā žurnālā, bet par to vēlāk, mans process kļuvis interesantāks, jo galarezultāts neparedzamāks...
Sveiciens Māmiņdienā!
 
Jauku nākamo nedēļu!

7 komentāri:

Agnese St. teica...

Skaista aktīvā atpūta jums visiem 4 brīvdienās! Man arī patiktu skaitīt bizbizmārītes. Fanoju par Taviem zilajiem toņiem topošajā rokdarbā. Tāda intriga par to, kas būs... !!!
Es savukārt šodien izcepu rabarbermaizi (ar Lauras piepalīdzēšanu), tiku pie vesela klēpjas sārtām rozēm un mājas "pieloga" puķudobē iestādīju Māmiņdienas apsveikumu no savas mazās "spārītes"(b/d grupiņas nosaukums) Elziņas- kresi un septiņus kliņgerītes stādiņus. Ceru, ka ieaugsies un priecēs mani visu vasaru.
Jauku Tev Māmiņdienas novakari!!! :))

ceita teica...

Agnese, paldies! Jā, bērni mūsu īpašais prieks... Es tiku pie daudz, daudz bučām jau pašā rīta agrumā.

Alondrinna teica...

Labdien.Sakiet luudzu kur var nopirkt sso dziju?man tiik llooti patiik ssii zilaa kraasu kombinaacija.
Un lloti patiik juusu darbinni:)

ceita teica...

Paldies. Šo dziju es pirku Hobbywool veikaliņā, Vecrīgā. Man patīk dziju apčamdīt uz tausti un īstās krāsas dienasgaismā ieraudzīt (internetā ir lapa uzadi.lv).

Alondrinna teica...

Paldies.un kaads nr.ir ssai dzijai.inetaa neredzeeju vinnu veikalaa ssaadu toni.

ceita teica...

Cashmere Flavor Color.Nr.152

Alondrinna teica...

Miillss paldies!ssodien dabuuju dziju:)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...