svētdiena, 2015. gada 26. aprīlis

Divdesmit sestais aprīlis

Viens no azartiski uzsāktajiem šī gada rokdarbu projektiem pabeigts, man milzīgs prieks par to, protams!!!




 
 
Šīs nedēļas brīvdienu plānos ietilpa aktīva atpūta pie jūras, tādēļ vēl jo vairāk bija iemesls tās dažas beigu rindas šallē ātrāk ieadīt, lai paķertu to līdzi jaukai fotosesijai. Laiks gan diezko jauks šodien fotografēšanai nebija, skaistākas bildes noteikti izdotos uz zilo debesu fona un saules staru apspīdētas, kaut vai vējiņš neliels arī būtu ok, bet ... labi, pavasara noskaņu noķēru, svaigo jūras gaisu saelpojos visai nākamajai darba nedēļai, padraiskojāmies trenažieros, bija gana silts un diezgan mitrs.
 

 
Vēl dažas procesa telefonbildītes, no paša agra rīta, pabeidzot pēdējās šalles kārtas, vidējā bildē tikko uzadītā gatavā šalle blakus rudenī tapušajai, košas bezgala abas, jā, sanācis tik ļoti tematiski - rudens un pavasaris... bet trešajā bildē tas nieciņš no dzijas, kas palika pāri, kidmohēras bija vairāk kamolītī, būs tagad kāds cits tonis, ko vēl pievienot manam gliemežvāku lakatam.
 


 
Tik pavasarīgi pārgalvīgi izģērbusies gan pie jūras šodien netusēju, patiesībā visu laiku pavadīju virsdrēbēs, kaut gan apsēstoties prasījās vēl pēc siltāka pleda uz pleciem, tādēļ mēs it nemaz nesēdējām, bet aktīvi kustējāmies, bērniem savi prieki, tikuši no pilsētas dzīvokļa brīvā dabā, brīžiem šķita pat grūti sasaucami, bet toties tāds klusums man šovakar mājās, brīnišķīgais jūras gaiss mūs visus nokausējis.
Un šeit viena telefonbildīte ar manu pavasara ziedu šalli, ar to joprojām rotājos pavasarī...
 
 
 
Veicot lielo pavasara tīrīšanu skapī, vakardien neviļus aizskatījos vecos rokdarbu žurnālus (apmēram 1996 ... 1998), Burdas tamboržurnāli tematiskie tolaik bija tādi, arī vecās Annas, dažiem avīžpapīra pielikuma shēmas tik nolietotas, ka knapi turas kopā, bet toties kādu neaprakstāmu iedvesmu vēl tagad no tiem guvu... Un kas tik laika gaitā no tiem nav tapis... atceros visus, labi, gandrīz visus skaistumus, lielākoties tie jau bija manas mammas tamborējumi, es tolaik baudīju jaunību, ha, ha... Motīvu tamborējumi... īsts dārgums, dažus senos žurnālus atpakaļ skapī vairs neieliku, bet gan tuvākā plauktā, lai pie rokas un acīm bauda, atkal un atkal tos pašķirstīt, pagaidām gan tikai pasapņot un iedvesmoties, cenšoties nepabeigtos procesus čakli turpināt līdz galarezultātam. Un tā ir atbilde uz jautājumu, kā motivēt sevi pabeigt iesākto procesu, - ar sapņiem par jauna procesa sākumu...
 

 
Jauku pavasara darba nedēļu!

2 komentāri:

Alise teica...

skaistas bildes!
iesaku notamborēt motīvus no pēdējās bildes. Tie ir tik SKAISTI! Ja nav žēl, padalies ar mani ar shēmu pa @

ceita teica...

Alise!
Brīvākā brīdī safotografēšu shēmas un aizsūtīšu. Jā, tie motīvi ir burvīgi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...