svētdiena, 2014. gada 7. septembris

Vienkārši brīvdiena

Šajās saulainajās brīvdienās diezko ar adīkli rokās sēdēt nenesas prāts, bet ar baudu mazliet paadu šo savu iesākto šallīti, kādas brīnišķīgas krāsas! It kā viss rudens lapu košums, bet lapas kokiem vēl tik zaļas, neviļus iedomājos, vai tik nesteidzinu krāsaino rudeni nākt. Nē jau, bet reizē ar košajām lapām man būs koša šalle. Es tā ceru, kaut gan mūsu forumā www.krustduriens.lv atsākas krustdūrienu maratons jeb Otrā Elpa. Un es gandrīz nokavēju sākumu, labi, ka istabas stūrī laikus no skapja izņemtais un ieslietais auduma rullis piesēja manu aci un paspēju šovakar to atritināt, nofotografēt un atrādīt (noteikumi!). Būs arī iknedēļas atskaites, viss šķiet jauki, bet mans prāts uz krustiņiem nepavisam nenesas, ai, mana krustiņmūza, atgriezies, ir laiks!
Ak, jā, un vēl vienā bildē reiz tamborētā puķe - sega. Atceros jauko un ļoti interesanto tamborēšanas procesu, man šķiet, ka ļaušos vēlreiz izbaudīt to, gribu tādu apaļas formas segu arī sev.



 
 
 
 
Jauku nākamo darba nedēļu!
 

3 komentāri:

RitaGri teica...

Lai stipra elpa tavai krustiņmūzai! Es vēl šoreiz neiesaistīšos.
Pienāks jau tas rudens, jāsagatavojas taču! Un tu būsi gatava ar košu šallīti.

ceita teica...

Paldies, Rita! Esmu sapratusi, ja neiesaistīšos, tad vēlāk nožēlošu visus procesus aplūkojot, bet kaut kā jāsaņemas un tad jau tā krustiņošana aizies, patiesībā man ļoti patīk krustiņot!

Alise teica...

foršas brīvdienas!
katru reizi, kad redzu tavus krusiņdarbus, atceros par savu vienīgo iesāktu leļļu māju. Nē, tas man nav pas spēkam!...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...