svētdiena, 2014. gada 6. jūlijs

Iedvesmojošais jūlijs

Vasaras lakats pabeigts, izvedu to beidzot pastaigāties uz mežu, tur arī tapa šī fotosesija. Kopējais dzijas patēriņš 350 g, tas ir 7 ficītes, jo gribēju tādu diezgan lielu. Procesa gaitā priecājos par krāsu spēli, pēdējās garās kārtas saveidojās ļoti interesantas, viena trijstūra mala vairāk zili zaļi dzeltena, bet otra oranži rozā. Tamborējums mīksts un plastisks, ļoti veiksmīga dzijas izvēle. Krāsu prieks!!!

 
Tamborēts topiņš trīs dienās? Jā, tas ir iespējams, ja vien tās ir trīs atvaļinājuma dienas. Redz kā, ar šo dziju tomēr tamborēju, kaut gan sākotnēji bija iecerēts ar to adīt. Saņēmu brīnišķīgu dāvanu - vasaras modeļu 2014 ON line žurnālu, fantastiski iedvesmojoši tamborējumi vasarai! Un pirmais tapa topiņš, no tieši tās pašas iepriekš nopirktās dzijas, vien citā krāsu kombinācijā kā žurnāla modelim. Neko nemainīju, mans tamborējums viens pret vienu modeļa aprakstam (izmērs 42-44), izlietoju 450 g, palika pāri viena ficīte dzijas. Ļoti simpātiska kakla daļa, šādu veidojumu tamborēju pirmoreiz. Lina piejaukums dod patīkamu vēsuma efektu, krāsas vienkārši fantastiskas. Esmu ļoti apmierināta ar galarezultātu.
 
 
Jūlijs - iedvesmas un iespēju mēnesis, tā izlasīju savā horoskopā. Saule, jūra, atpūta, pastaigas un vienkārši vasara! Neviļus esmu nopirkusi diezgan daudz vasaras dzijas, atlaides liek krist patīkamā kārdinājumā. Nākamais - oranžais topiņš!
 
 
Lai krāsaina vasara!
 

8 komentāri:

Madara teica...

Cik daudz dzijas, cik radoši darbiņi. Forši. :)

Daina teica...

Skaisti, kā vienmēr. Liels prieks par Tavu spēju realizēt idejas!

Ann teica...

What a lovely shawl! I'm going to try to recreate this one with an ecru-blue shawl (Katia cotton yarn).
Thanks for sharing the pattern!
Kind greetings,
Ann

RitaGri teica...

Tik iedvesmojoši skatīt tavus gatavos darbus. Lakats vasarīgi krāšņs. Topiņu skatījos divreiz, krustotās lences dod interesantu akcentu skaistajai krāsai. Tā tik turpināt!

santa teica...

Burvīgs lakats.
Un tā dziju bilde... tik pazīstamas tās sajūtas kad atlaides dzijām. :)

Alise teica...

man ļoti patika zaļais džemperītis! tik atsvaidzinošs!
un, jā, tā bilde ar dzijām ir labulabāāā!

ceita teica...

Paldies par jaukajiem komentāriem! Esmu uz iedvesmas viļņa, es mīlu vasaru!!!

Sixspārne teica...

Ražīgs jūlija sākums! :) Zaļajam topiņam ļoti interesanta kakla daļa! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...