svētdiena, 2014. gada 18. maijs

Laimīga diena

Beidzot atpūsties no sirds, saulainā maija brīvdienā, bez ikdienas rūpēm, bez bērnu deju mēģinājumiem un koncertiem, bez steigas kaut ko nenokavēt, bez dokumentu mapes un pārtikas iepirkumu maisiņiem... mūsu ikpavasara zoo apmeklējums un izklaides Mežaparkā. Un pievakarē, minoties ar iznomāto četrriteni, nejauši atradām brīvu nesen ierīkotu piknika vietu pie ezera, ideāls noslēgums tik brīnišķīgai brīvdienai!
Visi nepabeigtie projekti lieli izmēros, vairs nebija nekā, ko iemest somā līdzi paņemšanai, lai izklaidētu sevi brīžos, kad nepieciešams kādu mazliet pagaidīt. Bet mājās pilna kaste ar izmazgātu un satītu kamolos Pāces vilnu!!! Pavasara vēsajos vakaros ļoti iecienīju pērn tamborēto Pāces vilnas pledu, dabiskais materiāls ideāli sildīja manas kājas pie tv, nebūtu slikti tikt arī pie lielāka izmēra vilnas segas gultai. Lai iecerētā sega būtu mīkstāka, izvēlējos rupjāku tamboradatu, tātad Pāces vienkārtīgā vilnas dzija no dažādu krāsu salikumu kamoliem un tamboradata Nr.4.
 
Motīva apraksts bildēs no šejienes
 
Šoreiz izvēlējos tamborēt tikai lielo apaļo motīvu, pa vienkāršo, kā sanāk uzreiz no kamola, speciāli nemainot nekādas krāsas. Motīvi izdodas ļoti krāsaini, būs košs galarezultāts.
 





 
Jauku atpūtu un krāsaināku ikdienu!
 

5 komentāri:

RitaGri teica...

Jaukas brīvdienas jums bijušas.
Un uhh, cik krāšņi kvadrātiņi!

Just-Do teica...

I love the way you are using the pattern. The squares are simply beautiful!

Daina teica...

Būs atkal viens megadarbs! Apbrīnoju Tavu varēšanu!

Alise teica...

ļoti -ļoti krāsaini un oriģināli, kā vienmēr!

ceita teica...

Paldies par jaukajiem komentāriem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...