pirmdiena, 2013. gada 23. decembris

Priecīgus Ziemassvētkus!


Rosīgais decembra mēnesis, pirmssvētku steiga, svētku smarža un beidzot brīvdienas, tikai sniega baltuma šoziem ļoti pietrūkst, bildītē skaistais 7. decembra ziemas rīts Rīgā, kad kājas žigli nes stacijas virzienā, lai ar gaišām domām un patīkamu satraukumu sirdī dotos uz mūsu foruma www.krustduriens.lv kārtējo klātienes tikšanos Jelgavā.




Jautras sarunas, mazliet darbošanās, atkalredzēšanās prieks, līdzpaņemto darbiņu aplūkošana un laiks aizskrien pārāk žigli, tikšanās pamatīgi uzlādē, mūsu forums, šķiet, pats otro elpu ieguvis, bet Otrā Elpa 2014 būs, laiks notraukt putekļus no lielajiem krustiņdarbiem. Ziemassvētku dāvanu projektā vispatīkamākais brīdis - dāvināšanas prieks pārtop dāvanu saņemšanas priekā. Un tādēļ es tagad drīkstu atrādīt arī šeit savas gatavotās dāvanas.
Krustiņmāsa Ance dzimšanas dienas dāvanā no manis saņēma adīto lakatu, Pāces vilna un kidmohēra, iesākts adīt vēl zelta rudenī, padrusciņai, pa kārtiņai, ik vakarus pēc darba, lakatā ieadītas visas košās rudens lapu krāsas. Bildes gluži nejauši sagadījās uzņemt Bastejkalnā, sākuma bildīte lejā pie kanāla, bet finālbilde pašā augšā.




Decembrī top Ziemassvētku eglītes rotājumi, miglainā pirmdienas pusdienlaikā Bastejkalns tukšs no tūristu burzmas, tādēļ augšā izdodas klusa, jauka fotosesija pašā Rīgas centrā. Un šie rotājumi tās pašas dienas vakarā jau ceļo pastā pie saņēmējām.




Un vēl viens kadrā iekļuvušais šī gada eglītes rotājums, šoreiz mūsu eglītē, zilais plus sudrabs - krāsu iedvesma no pilsētas lielajām eglēm. Otrā pusē rotājumam balts tamborējums, satamborēts ar sudraba pavedienu. Motīvi rotājumiem no CrossStitcher žurnāliem, diedziņu krāsu salikums manējais.
 
 
 
Gaišus un priecīgus Ziemassvētkus!

4 komentāri:

Iveta teica...

Lakats burvīgs,Ziemassvētku zeķītes mīļas un jaukas,lieliski eglītes rotājumi.Gribētos arī tev novēlēt gaišus un priecīgus Ziemassvētkus.

RitaGri teica...

Priecīgus svētkus!
Lakats cik košs, tik silts arī droši vien.
Un zilisudrabainie rotājumi tapa droši vien pēc krustiņtusiņa. Vismaz tavā Ziemassvētku rotājumu lādē, šķiet, tādus nemanīju.

Jucus teica...

Very merry, happy Christmas, Ceita!

Alise teica...

Ak, šie skaistie sīkumiņi!
Zils un sudrabs ir skaists salikums.
Manos Z-svētkos ir vienmēr daudz sarkanās krāsas :-)
Priecīgus TEV šos svētkus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...