svētdiena, 2013. gada 13. janvāris

Spēles ar kvadrātiņiem 2



Spēlējos ar krāsainajiem kvadrātiņiem. Rūpīgi izpētot fotogrāfijas ar iepriekšējās spēles rezultātiem, secinu, ka nepieciešams uztamborēt vēl kvadrātiņus no tumši violetās dzijas, tumšo šķiet spēlē piedalās par maz. Lai spēle kļūtu interesantāka, pievienošu vēl kādu krāsu toni košākam galarezultātam. Lieliski noder no cimdu adīšanas pāri palikusī pusficīte raibās zeķu dzijas līdzīgās krāsās esošajām, šoreiz lieliski sakrīt sarkanoranžie toņi, bet zaļie kļūst siltāki, esošajām krāsām pievienojas silta brūnā krāsa.
 
 
Analizējot spēles rozīgi zaļo stūri, ievēroju diezgan daudz blakus pagadījušos vienādu krāsu kvadrātiņus, jāsajauc būtu tā kārtība, uztamborēšu vēl kādu motīvu ar šo krāsu citādu izkārtojumu.
Noteikti jāpamēģina Ritas komentārā ieteiktais spēles variants - izkārtot tumšākos motīvus centrā.
Esmu pašreiz aizgaiņājusi domu par haosu motīvu izvietojumā, grupēšu uztamborēto motīvu kopas pa krāsām, būs grūtāk, bet interesantāk. Un laika spēlēties man ir daudz.
 
Pašlaik uztamborēti kopā 130 motīvi, pēc motīvu ārējo krāsu izvietojuma izskatās šādi:
 
 
Bet šīs nedēļas laimīgākais cipars noteikti bija 10, šādā izkārtojumā:
 
 
Tamborēšu vēl, līdz izbeigsies dzija. Paskatos pa logu, mans fotosesijās iemīļotais pagalma soliņš vientuļš un sniegā iegrimis, tikko gan vēl mani trīs nebēdņi gar to skraidīja, bet  tagad jau dodas augšup mājās, jāliek tamboris malā un jāiet pabarot izsalkušos.
 
 
Un šeit viena agrāk saveidota kolāža ar manu mīļo pagalma soliņu galvenajā lomā:
 
 
Lai silta un krāsaina nākamā ziemas nedēļa!
 

 

6 komentāri:

Maria Bertschy teica...

Paldies par labajiem novēlējumiem! Soliņš nu gan ir daudz pieredzējis Jūsu radītā skaistuma! Kvadrātiņi ļoti skaisti! Gaidīsim ar nepacietību gala rezultātu, gan mēs, gan arī soliņš!:)

Alise teica...

Soliņš, kā vienmēr izskatās eleganti!
Ak, cik skaistās puķītes uzplaukst tavās rokās, pašā ziemas viducī!...

*kelebekana*-* teica...

çok güzeller ..harika olmuş ..çok çok beğendim ..*-*

RitaGri teica...

10 - laimīgs skaitlis!
Cik labi, ka jums pagalmā ir tik jauks soliņš fotosesijām!

ceita teica...

Paldies par komentāriem! Pašreiz esmu uztamborējusi vēl 10 jaunus tumšos motīvus, turpinu čakli vakaros pēc darba un bērnu izvadāšanas pa pulciņiem tamborēt, lai spēlēšanās prieks paliek brīvdienām.

milabydgoszcz teica...

Piękne rzeczy tworzysz !
Podziwiam i pozdrawiam mila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...