sestdiena, 2012. gada 22. decembris

Krāsās ir spēks!

Izrādās, ka ne tikai Spiderman, bet arī man piemīt īpašas superspējas, nepilnos divos mēnešos uztamborēt veselas trīs segas. Bet man bija trīs vislabākie, azartiskākie un uzticamākie līdzjutēji! Segas ir dāvanas trīs paklausīgiem zēniem, trīs supervaroņiem. Atceroties mana Mārtiņa milzīgo sajūsmu par zirnekļsegu, nešaubījos ne mirkli par to, kādas dāvanas šogad gatavot. Process sākumā ir gana aizraujošs, interesanti ir vērot, kā tamborējums diezgan aši aug pa apli, vienīgi pēdējo segas kārtu tamborēšana prasa milzu pacietību, vienā vakarā izdodas uztamborēt tikai pa vienai kārtai. Šoreiz tas tiešām bija izaicinājums paspēt laikā, negantie vīrusi mani gribēja uzveikt finiša taisnē. Uzminiet, kurš uzvarēja šajā cīņā?!
 
Fotosesija pirms dāvanu nosūtīšanas:



 
 
Vienai segai bija nepieciešams apmēram 200g sarkanas dzijas, 200 g zilas dzijas un 150 g divtik rupjākas melnas dzijas, tamboradata Nr.4.
 
Šoreiz uz gatavās segas uztamborēto tīkla skeletu melnā krāsā tamborēju savādāk, proti, kā vienu kārtu ar stabiņiem bez apmetuma, tamborējot no virspuses pa diagonāli, īpaši piedomājot pie viduspunkta diagonāļu krustojuma. Pīnīte ļoti skaisti nostājās savā vietā, tīkla uztamborēšanas process bija daudz ātrāks nekā Mārtiņa segai. Tīkls izceļas ar reljefu, pateicoties tam, ka melno dziju speciāli piemeklēju uz pusi rupjāku par sarkano un zilo.
 
Segas tamborprocesa bildes un norādes uz aprakstu atrodamas pie Mārtiņa zirnekļsegas, šeit:
 
Krāsās ir spēks!

Ziemassvētki ir dāvanu laiks. Arī mani bērni tika pie dāvanām bērnu Ziemassvētku dāvanu projektā (www.krustduriens.lv). Draudzīgi vienojāmies, ka saņemtās dāvanas atvērsim pie izrotātas eglītes. Tas jaukais brīdis šoreiz piektdienas vakars. Trīcošas rokas, pārsteigums, prieks, smiekli, īsts laimes brīdis!





Liels paldies mīļajiem rūķiem par sarūpētajām dāvanām! Un vēl lielāks paldies čaklajam rūķim, kurš organizēja šo jauko projektu! Paldies!!!

Priecīgus, gaišus un mīļus Ziemassvētkus!

3 komentāri:

Anonīms teica...

Kolosāli!!!Visu cieņu šitādam darbam!

Alise teica...

superīga segu fotosessija! un kas par uzņēmību!

RitaGri teica...

Ar šīm segām tu esi Rokdarbnieču Ginesa rekordu grāmatā!
Tik jauks ir AP bērniem!
Zīmuļu maciņu jau sen gribēju sašūt, bet nebija īsti kam, bet nu tas brīdis pienāca. Rītvakar pēc dāvanas saņemšanas pajautāšu meitai, vai kādai kursabiedrenei varētu sašūt, iepatikās, lai arī man šujmašīna nav mīļākais darba rīks...
Lai jums mīļi un sirsnīgi Ziemassvētki!
Rita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...