svētdiena, 2012. gada 19. augusts

Krāsaini

Aizlaist piektdienas pēcpusdienā uz zoo, speciāli pingvīnus skatīties, izmantojot iespēju ieejas biļetes atlaidei Rīgas svētkos. Varētu katru nedēļas nogali pa zoo dzīvot, ja vien ne ieejas maksa (starp citu, uz kino mums visiem kopā lētāk sanāk).
Šoreiz atkal krāsu bildītes, pat improvizēta fotosesija iekš zoo izdevās, zālītē ar audumu apvilkti vientuļi statīvi izvietoti, iespējams kādas atrakcijas sastāvdaļa, bet varbūt kā fons priekš foto. Atlika meitenēm tikai pozēt. Mans atklājums -  akvārijs, kaut kā iepriekšējās reizes garām tam tika paiets.







Apmākusies svētdiena ir lieliska brīvdiena nekā nedarīšanai, piemēram, diedziņu ielocīšanai. Saskaitīju šorīt nedēļās laikā vakaros uztamborētos motīvus, veseli 15, bet galiņi neievilkti. Ķēros klāt un gatavs, skatoties rīta multenes galiņus ielocīju. Esmu uz galiņu ievilkšanas viļņa, ķeršos klāt tos ielocīt gatavajai šallei, ļooooti daudz galiņu, bet šoreiz neriskēju stiept tik daudz pavedienu gar šalles malu, izvēlējos tos nogriezt pie krāsu maiņas.
Sameklēju pieskaņotu dziju, šoreiz zilu, cepurei, arī bumbuli zilā krāsā, lai kā negribētos, bet rudens būs klāt. No šalles pāri palikušās dzijas iznāks kā reiz cimdi, vien jāizdomā, ko pietīt klāt smalkajam pavedienam. Laicīgi esmu sākusi gatavoties vēsajam rudenim, jo darbdienu vakari tādi īsi, bet skolas laiks pienāk ar papildus kreņķiem, sastrēgumiem un bērnu vadāšanu no punkta A uz B un C un tad vēl atpakaļ.


Svētdienā attiecīgs brīvdienu noskaņojums, paspēlējusies ar satamborētajiem klucīšiem, uzcēlu torni, bet tik pat labi to var uzcelt arī no Noro.



Ar smaidu pa dzīvi! Lai jauka nākamā darba nedēļa!

2 komentāri:

Alise teica...

Brīnišķīga krāsaina šalle! Skatos un domāju, vai cepure taps no buklētās Noro?

ceita teica...

Alise! Paldies, šalle ir patiesi brīnišķīga, tāda ļoti viegla un gaisīga sanākusi, gana plata un gara. Cepurei miksēšu abus, gan buklēto, gan FB.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...