pirmdiena, 2012. gada 9. aprīlis

Lieldienu brīvdienas

Priecīgas Lieldienas!

Brīvdienās bijām laukos, šoreiz datoru atstāju pilsētā, tāpēc tagad jāapbruņojas ar pacietību, lai izlasītu visus jaunumus.

Liels paldies par jaukajiem komentāriem Mārtiņa zirnekļsegai!!!

Lieliskas brīvdienas, nepieredzēts laika apstākļu kontrasts, pavasarīgs noskaņojums. Fotoaparāts gan man bija līdzi, fotogrāfijas ar sniegu tapušas Lieldienu rīta agrumā, saulainās bildītes- šodien.







Šajās brīvdienās vairāk rosījos pa virtuvi, bet vienalga bez rokdarbu prieka brīvdienās neiztikt. Turpināju nesteidzīgi tamborēt japāņu puķīšu aizkarus, pirmo gabalu pagaidām atliku malā, iesāku otru gabalu, lai līdzīgi iztamborētu visu paredzēto dziju.



Aizkaru lielums būs atkarīgs no dzijas daudzuma, izdomāju arī, kā uztamborēt 1/2 no japāņu puķītes, tādas puspuķītes būs nepieciešamas aizkaru augšdaļai. Tai tamborēšu vēl klāt taisnu maliņu ar caurumiņiem, esmu izdomājusi arī stiprināšanas veidu- piesiešu pie aizkaru rimbuļiem ar dzeltenām lentām.



Pielaikoju aizkaru gabalu logam, patreiz garums ir līdz palodzei, gribētos tomēr garākus. Darba vēl daudz līdz galarezultātam.


Brīvdienās biju uzvilkusi puķainas dārza čības, musturā tik pieskaņotas manam tamborējumam. Nevarēju tās nenofotografēt:




Un vēl dažas saulainas fotogrāfijas:







Pavasaris ir klāt! Par spīti Lieldienu rīta sniedziņam, šorīt sasalušajai zemei un vēl ne tik siltajam vējam. Ļoti pavasarīgs kadrs:



Pavasarīgi saulainu nākamo darba nedēļu!



1 komentārs:

RitaGri teica...

Lieldienu karodziņš rāda, kur tava saime svin Lielo dienu.
Tik romantisks būs aizkars!
Skaisti parādīji Lieldienu mirkļus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...