otrdiena, 2012. gada 20. marts

Pavasara sveiciens


Šorīt TVNET raksta:  "Otrdienas rītā plkst. 7.14 bija pavasara ekvinokcija - Saules diska centrs šķērsos debess ekvatoru virzienā no debess sfēras dienvidu puslodes uz ziemeļu puslodi. Zemes ziemeļu puslodē iestāsies astronomiskais pavasaris un dienas kļūs arvien garākas par nakti, bet Zemes dienvidu puslodē iestāsies rudens."

Pavasari šorīt sagaidīju ar kafijas krūzi rokā, skatoties tv ziņu raidījumu fonā. Cik jauki ir sākt dienu ar tādu lielisku ziņu- pavasaris ir klāt!

Pabeigusi tamborēt savu jaku, sajutu nelielu apjukumu, pie kā ķerties nākamā? Neko jaunu sākt pagaidām nav iedvesmas, turpināt tamborēt zirnekļtīklu vakarā pēc darba nevaru, jo patreiz esmu tikusi līdz melnajai krāsai, bet ar to labāk darboties dienasgaismā, tātad jāgaida brīvdiena. Ak, man taču vēl nav pabeigtas tamborēt jāpāņu puķītes iecerētajam aizkaram. Jā, jā, tas galarezultātā būs aizkars, divi gabali (abās loga pusēs), ja vien man pietiks pacietības. 
Pašreizējais tamborēšanas ātrums- piecas puķītes vienā vakarā. Un garastāvoklis uzlabojas, darbojoties ar tik krāsainu darbiņu. 


Šī pirmā pavasara rīta saulītē izkāru balkona logā manas puķītes, cik skaisti tās izskatās uz zilo debesu fona! Es mīlu dzīvot savā septītajā stāvā! Kamēr ložņāju pa balkonu, fotografējot uztamborētās puķītes, augstu virs manis aizlidoja lidmašīna, ar baltu asti, kas izgaisa kā daudzpunkts, tātad turpinājums sekos, pavasaris ir sācies!


Sirsnīgi sveicieni pirmajā pavasara dienā! Saulainu garastāvokli!

2 komentāri:

Inese teica...

jā, šobrīd nudien prāts nesas uz pavasarīgiem toņiem :) Un saprotu Tavu apjukumu - man arī katru reizi pēc kāda lielāka darbiņa pabeigšanas iestājas tāds tukšs apjuciens, ka īsti nesaprotu, ko darīt vai labāk nedarīt :)))

Irēna teica...

cik skaisti un pavasarīgi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...