svētdiena, 2011. gada 9. oktobris

Lakats gatavs!

Pabeidzu adīt lakatu, galarezultāts ir fantastisks! Izmērs liels- garākā mala 190 cm, garums pa viduslīniju 95 cm. Mīksts, silts, krāsains, man ļoti, ļoti patīk.
Pavisam vajadzēja 130g Noro Flower Bed un 3 ficītes Kidmohēru. Adāmadatas Nr.4. Volānam pirms noraukšanas uz adatām bija 1332 valdziņi. Vienu tādu kārtu izadīt vajadzēja lielu pacietību. Visu nedēļu lēnām adīju tikai volānu. Bet bija vērts, vai ne? 
Atzīšos, ka nopirku vēl mazliet Noro....






Top cepure manam sešgadīgajam gudriniekam, lielo puišu krāsās- tāds bija pasūtījums, top lēnu, pārāk lēnu, šīs noteikti nav manas mīļākās krāsas... bet šajā rudens krāsu bagātībā godam līdz galam tikšu. Vajadzēšot cepurei arī bumbuli, tāpat kā māsai. Būs!
Dzija- Lang Yarns Jawoll Magic, 75 % vilna, cepurei pietiks viena ficīte, pasūtīja arī cimdus, vāl ir viena ficīte šīs dzijas, pietiks arī zeķītēm.
Zelta rudens, šodien kā speciāli pasūtīts, saule un tāds pasakains skaistums visapkārt, man tik ļoti negribējās atgriezties pilsētas kņadā.




Krāsainu nākamo darba nedēļu!

4 komentāri:

Biene teica...

Fantastisks darbs, sekoju Tava lakata tapšanai un apbrīnoju ātrumu kādā tas adījās.Un cepure skaista, reizēm jau vajag arī tos vīru toņus, tie tak arī dabā vieta....

ceita teica...

Paldies, Biene!
Šis bija viens no kaifīgākajiem pēdējā laika procesiem. Un musturs arī pavisam viegls, bet dzija... ekselenta.
Gatavojos vēl vienam lakata procesam, citās krāsās, būs dāvana.

Inga teica...

;))) Ļoti skaists un mīlīgs lakats! šķiet pat caur kompīša ekrānu sajūtams lakata siltums un maigums! Dēlam cepurītei arī jaukas krāsas, feini saskan ar skujiņām;)))

ceita teica...

Paldies Inga!
Lakats patiesi silts un mīksts, nēsāju jau visu nedēļu. Ļoti izdevies adījums!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...